Представяме ви Вероника Стефанова

2
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Тя се казва Вероника Стефанова и е на 20 години и е от София. Мерките й са 87-62-89 175 см, брато. Рони, както я наричат най-близките й приятели, е участвала в над 10 конкурса и има 7 титли, като три от конкурсите са световни. Най-много се гордее с първото си място на “Miss Bulgaria international” 2011 .  След като го печели се явява на три световни конкурса – “Miss Motors” в Италия, “Miss Yacht Model International” в Хайкоу, Китай и “Miss Oriental Tourism”. Гледай, цъкай и дръж ръцете си на клавиатурата.

– Толкова те харесваме, че се притесняваме какво първо да те попитаме. Кажи защо си толкова красива?
– Много благодаря за комплимента! Радвам се, че мислите така, защото като всеки модел полагам много усилия, за да поддържам визията си. Красотата е даденост, но изисква много грижи. Аз в момента се намирам в един доста романтичен период и смея да твърдя, че любовта ме кара да сияя.

– И ние мислим, че сияеш. Кога се качи на подиума за първи път?
– Спомням си първата ми поява на модния подиум, бях на седем години и дори не бях тръгнала на училище. Участвах в детско модно ревю и много харесвах роклята, с която бях облечена и не исках да я свалям. Първата ми диплома за модел е от 99-та година и съм си я сложила в рамка.

– Какво трябва да притежава едно момиче, за да бъде модел?
– На първо място индивидуалност, красота, собствен стил, дисциплина, но уникалността и излъчването е най-важният фактор, за да може да предадеш живот на дрехата. Самоконтролът е много важен за нашата професия, защото много често се налага работата ни да протича в екстремни условия: студ, вятър, далече от дома, продължителни репетиции, изморителна подготовка, малко сън и въпреки всичко трябва да владеем емоциите си и да изглеждаме добре. Никой не обича мрънкащите модели.

Никой не обича мрънкащите модели, признава Вероника Стефанова

– Честно да ти кажем, ако сме жури на конкурс, а ти участваш в него, ще гласуваме за теб. Вярваш ли ни?
– Вярвам ви, макар че мен не ме е страх да загубя, защото всяка загуба служи за урок, а победите в повечето случаи разглезват. Аз съм участвала в много конкурси, три от тях са световни, но най- вълнуващо ми беше участието в “Мис Национален отбор”. Аз съм привърженик на спорта и имах възможност да се докосна до истински звезди в тази сфера, като например волейболистите Евгени Иванов-Пушката, Любо Ганев, баскетболиста Георги Младенов и футболиста Александър Цветков. Част от журито бяха Стефка Костадинова и Свилен Нейков. Оказаха се много земни и забавни хора. Силно впечатлена останах и от топлото отношение на Маги Вълчанова, която се постара да не ни липсва нищо и да ни научи на много неща по време на тренировъчния лагер.

– Интересно… Кажи какви мъже харесваш?
– За да не ставам банална като повечето жени, няма да казвам, че харесвам чаровни и красиви мъже, а сексапилни. За мен сексапилът се крие в неговото усещане. Мъж, който ме кара да го усетя и да не мога да отделя очи от него, още преди да сме се запознали.

– Как най-мразиш да те свалят?
– Не харесвам нахалните и прекалено самоуверени мъже. Това, което не обичате да си признавате вие, от силния пол е, че ние, жените, сами избираме вас. Има много мъже, които ме свалят, но тези, които съм допуснала до себе си са мой личен избор.

– А има ли свестни мъже? Освен тия пичове от brato.bg, хе-хе.
– Разбира се, че има – познавам такива. Въпреки, че ми се е случвало да ме подценяват, за това, че съм блондинка, но не им отнема много време, за да разберат, че съм добър събеседник. Всъщност ако някой изобщо мисли за приказки.

– Охоооо… Извини ни, че така те гледаме в очите. Просто сме готови да ти се подчиняваме вече… Ще се щипнем за да дойдем в реалността. Кажи какво обичаш да правиш в свободното си време?
– Много ме ласкаете, но не се щипете, че ще ви излязат синини и ще си имате проблеми с жените. В свободното си време обичам да готвя вкусотии и да правя изненади на моя любим.

– Това означава, че саминко не спинкаш. А гушкаш ли си някоя плюшена играчка нощем?
– Имам един голям мечок, който си донесох от Шанхай, Китай, и когато спя сама се гушкам в него.

– Вече искаме да сме на негово място. Нека зададем сериозен въпрос. Как си представяш любовта?
– С червени рози, сатенени чаршафи, газирано шампанско, хубави думи, страстни целувки, закуска в леглото, почивка за двама, бой с възглавници и много, много отношения.

– Направо ни скри шапката. Да те попитаме футбол гледаш ли? От кой отбор си?
– Освен фен на червените рози и сърцето ми е много червено. Гледам футбол предимно вкъщи или на стадиона. Освен като модел, работя и за агенция “Рара Авис”, която организира “Мис Национален отбор” и придружавам талисманите по мачовете, така любовта ми към спорта излиза от границите на футбола. Тези момичета са големи късметлийки, защото тяхната работа е изключително вълнуваща. Аз самата знам какво е чувството, защото преди години в едно спортно списание бях обявена за неформален талисман, също като Маги Вълчанова, която е мой идол от малка. Собственият ми баща ми пожелаваше някой ден да стана като нея и за това се радвам много, че успях да се запозная с нея и сега да работим заедно, въпреки че загубих конкурса, спечелих много ценен приятел.

– Кажи нещо за финал? Не можем да приключим просто така…
– Искам да пожелая на всички да са най-вече здрави, позитивни, да подкрепят повече българския спорт и много да обичат близките си, защото когато имаме проблем, не се обръщаме към най-известните, богатите  или успелите, а към хората до нас.

п.п. Само да ти кажем, че ако случайно си се размечтал, тя е влюбена, така че…

Фотограф: Георги Неделчев