Мартина на Слави плаши без грим

8
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Мартина на Слави плаши без грим

Мартина има забрана от Слави Трифонов да се конти

Мартина не винаги е толкова бляскава, колкото в „Шоуто на Слави“, видя Kliuki.ws. Балерината от Варна бе изловена от папараци на „България днес“ без грим. Видът й е много различен без тежкия макиаж и стилната прическа. Явно дори приятелката на Дългия си позволява да се показва натюр. Когато е под грижите на професионалните стилисти, тя сияе и

Мартина без грим

блести като истинска звезда. Без целия този блясък обаче е едно съвсем обикновено момиче, което дори няма да забележите на улицата.

Мартина изуми с черните корени и изтънялата си коса, изтощена от агресивното третиране. Тя се разходи с приятелката си Станислава. Виждаме и черни сенки под очите на балерината, която владее сърцето на Слави Трифонов. Дали пък той не е виновен за това. Говори се, че много ревнува по-младата си приятелка и не й позволява да се конти, когато не е с него, писа HotArena.

Мартина изуми папараците не само с безличното си лице, но и с облеклото си. Тя се разхождала със скиорско яке и стари дънки. Когато е с Дългия обаче е истинска модна икона.

Клюки.вс препоръчва и: