Включете се в играта „Урок по ловене на вещици“ и спечелете награди от филма „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“

1
Добави коментар
pgp

От днес (21.01.2013г.) стартираме най-новата ни инициатива, посветена на кървавото зрелище “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”. Инициативата е организирана с официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ.

Играта е разположена на адрес:  www.hanselandgretel.cinebum.eu

Там ще откриете нашият урок по ловене на вещици. Там ще се научите как СЕ и как НЕ СЕ убиват вещици. Научите ли си урока, издържите ли малкия ни изпит, влизате в нашия списък, от който на лотариен принцип в края на инициативата ще изберем трима от вас, които ще си поделят наградите. А те са любезно предоставени от официалния разпространител на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици” за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ.

1) Оригинален чифт кожени ръкавици без пръсти “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”

2) Двоен билет за прожекция на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”- 2 бр.

“Хензел и Гретел: Ловци на вещици” тръгва по родните екрани на 3D и IMAX 3D от 25.01.2013г. Разпространява Форум Филм България!

В „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“ Хензел (Джереми Ренър) и Гретел (Джема Артъртън) са отлично обучени и безстрашни професионални ловци на глави, експерти в откриването и убиването на вещици. И двамата са силни бойци, отдадени на каузата и на грижата да се закрилят взаимно. От ловци Хензел и Гретел се превръщат в плячка и ще трябва да се изправят срещу зло, много по-силно от вещиците…тяхното минало.

Краен срок за участие: 05 Февруари 2013

Победители
Оригинален чифт кожени ръкавици, без пръсти “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”, получава – Алексей Чоранов, animeniac92@******

2) Двоен билет за прожекция на “Хензел и Гретек: Ловци на вещици”, получава Полина Бахчеванова, която при регистрацията си е посочила, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ, гр. София

3) Двоен билет за прожекция на “Хензел и Гретел: Ловци на вещици”, получава Светослав Арнаудов, който при регистрацията си е посочил, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ, гр. Русе

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.