Във финландския Биг Брадър жените се събличат

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Източник: Big Brother Finland

Още преди старта на тазгодишното издание на реалити предаванията „ВИП“ и „Биг Брадър“, бяхме категорични, че подобна пошла и скучна продукция далече не е по вкуса на родния телеманиак. Колкото и да се обсъждаше скандалното поведение на „ВИП“ звездите, колкото и да се плюеше и лаеше по участниците в „Биг Брадър All Stars“, нито едно от двете шоута не успя да задържи интереса на зрителя за повече от три дни. Причината тези предавания да бъдат по-скоро еднодневки отколкото грандиозни и зарибяващи продукции е проста – българинът не ще „Биг Брадър“, иска „Пияни и възбудени“.

За съжаление продуцентите на реалити шоуто в милата ни татковина далеч не са готови да предоставят на зрителя това, което той иска – опиянени, разюздани индивиди, които се натискат, събличат и дори правят секс. В тазгодишните издания на предаването нямаше и един по-пикантен елемент, който да прикове зрителите към малкия екран в чакане на въпросните пияни и възбудени участници. Пиян и възбуден беше само Багата, който обаче далеч не бе достатъчен, за да направи от Биг Брадър шоуто, което всички искат.

Подобни неща наистина не се случват в българския формат на реалити шоуто, но във Финландия участниците в местния Биг Брадър се раздават на 100%. Вниманието на цялата финландска общественост бе приковано към предаването преди няколко дни, когато една от най-сексапилните съквартирантки – Джохана Пулкинен дръзна да се съблече чисто гола, за да се изкъпе.

Ето това е шоу, ето това искаме и ние – горещи жени, които не се свенят да лъснат чисто голи пред зоркото „око“ на големия брат. Ние напълно разбираме Джохана, независимо дали си в къщата на Биг Брадър или на Биг Систър, все някога ще трябва да се изкъпеш едно хубаво, най-малкото, за да не миришеш. А подобно действие трудно се осъществява с дрехите.

Надяваме се, че българските продуценти на реалити предаването ще си вземат бележка от техните финландски колеги и следващия път и ние ще станем свидетели на малко повече и по-пикантна женска плът. Ако пък е като тази на Джохана, то сме готови още този месец да гледаме ново издание на Биг Брадър. За да се уверите, че си заслужава можете да разгледате снимки от голото душ приключение на финландската брадърка – ТУК.

Ако тази статия ви е харесала, присъединете се към Div.bg във Facebook, за да следите всички забавни клипчета, галерии и материали, които публикуваме.