Пролетна феерия от Blumarine » Моден свят

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

Искате ли вече да бъдете погалени от топли слънчеви лъчи и лек бриз, който носи пролетното ухание на нежни разцъфнали дръвчета? Това е един от любимите ни моменти през годината, затова на мига се влюбихме в рекламната кампания на Blumarine за сезон пролет-лято 2013 година.

Не един път сме коментирали, че италианската марка е истинско олицетворение на женствеността. В пролетната фотосесия, представяща новата колекция, с пълна сила струят чувствено настроение и покоряваща романтика, подправени от вълшебна атмосфера.

На фона на омайни пролетни картини позира очарователната Анна Селезньова, която прилича на истинска богиня, покровителка на първите пролетни лъчи и благоуханната природа, която се събужда за нов живот. Фотограф на впечатляващите кадри е Камила Арканс.

Новата колекция на Blumarine е наситена с меки пастелни нюанси на розово, жълто, бледо синьо, екрю и бяло. Ефирните материи загатват красивите извивки на дамското тяло, а принтове с цветя правят осанката на дамите още по-нежна и натурална.

Перфектната хармония между изящните дизайнерски творения на дизайнерката Ана Молинари и пробуждащата се природа носи страхотна естетическа наслада, която ви приканваме да усетите и да се настроите на романтична пролетна вълна!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Разходка из джунглата с Marc Cain

Кейт Мос стана лице на Givenchy и Versace

Прелестната Миранда Кер за Mango