Фото конкурс „Излез навън и снимай света около теб!“

1
Добави коментар
pgp

Верига магазини за фотографска техника Фото Павилион има удоволствието да те покани да участваш в най-новия фото конкурс на тема „Излез навън и снимай света около теб!“. Покажи най-добрите си снимки, гласувай за снимките на другите и спечели чудесни награди, предоставени от Фото Павилион. Наградите са 4 и само най-добрите фотографи като теб имат шанса да ги спечелят.

В конкурса има право да участва всяко физическо лице, навършило 16 години, което отговаря на условията. За да участват в конкурса, потребителите трябва да натиснат бутона „like / харесва ми“ на страницата на организатора във Facebook и да качат поне една своя снимка, за която притежават авторските и сродните им права. Ако участникът не притежава авторски права върху качената от него снимка, той не може да участва в конкурса и следва незабавно да прекрати своята регистрация.

С участието си в конкурса всеки участник декларира, че се съгласява имената му да бъдат обявени на страница на организатора при евентуално спечелване на награда.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в конкурса.

Участието в конкурса не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

В края на фото конкурса участниците имат възможност да спечелят следните награди:

    Награда на журито – ваучер на стойност 400 лв.     Награда за най-много гласувания за снимка – фотораница Crumpler Cupcake Slim.     Награда за произволен участник – фоточанта Crumpler Light Delight 4000.     Награда за произволен участник – фоточанта Crumpler Quick Escape 400.

Конкурсът има състезателен принцип. Всеки участник може да качва по една нова негова снимка на ден. Всяка снимка на даден участник се представя самостоятелно в конкурса. Преди да се появи в конкурса и да може да се гласува за нея, всяка снимка трябва да бъде одобрена от организатора. Не се допускат снимки, които съдържат порнография, насилие, расизъм, както и такива, които противоречат на добрите нрави. Организаторът си запазва правото да откаже снимка на участник в случай, че намира тази снимка за смущаваща или неотговаряща на изискванията за артистичност на конкурса. В този случай участникът може да качи друга негова снимка.

Организаторът се явява в ролята на жури и избира снимка от всички добавени в конкурса. Участникът, който е качил тази снимка, печели наградата на журито. Участникът, качил снимката, която е получила най-много гласувания от всички други снимки в края на конкурса, печели фотораница Crumpler Cupcake Slim. В края на конкурса се разиграва томбола измежду всички участници, които са добавили поне една своя снимка в конкурса и измежду тях се избират двама на прозиволен принцип, които ще спечелят съответно наградите фоточанта Crumpler Light Delight 4000 и фоточанта Crumpler Quick Escape 400.

Ако след приключване на конкурса има две или повече снимки с еднакъв брой гласувания, то мястото им в класирането се определя на база на това, колко гласувания има следващата по популярност снимка на двамата автори.

Печелившите участници ще получат и-мейл от организатора, на който трябва да отговорят като посочат трите си имена, ЕГН, адреса за доставка на наградата и телефон за връзка. „Бест Електроникс“ ЕООД се ангажира да достави подаръка в срок от 30 дни след получаването на потвърждаващ и-мейл с данните на печелившия.

 

Краен срок за участие: 11 Януари 2013

Победители
Награда на журито – ваучер на стойност 400 лв – Петър Петров Награда за най-много гласувания за снимка – фотораница Crumpler Cupcake Slim – Велина Кръстева Награда за произволен участник – фоточанта Crumpler Light Delight 4000 – Тодор Русинов Награда за произволен участник – фоточанта Crumpler Quick Escape 400 – Васил Борисов

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.