NOBACCO Want WANT електронни цигари Нобако [] – 80.00лв. : Електронни цигари, никотинови течности и аксесоари, Nobacco Bulgaria

1
Добави коментар
krissass
krissass

Details: Калъфът на танкомайзера дава възможност на потребителя да наблюдава нивото на течността чрез прозрачния прозорец и го оставя с чувство на пълен контрол.
NOBACCO „Want“ идва с чисто нови батерии, които са ръчно управлявани с помощта на бутон със син, елегантен LED бутон, който светва, когато бъде натиснат. Ппотребителят винаги е информиран, когато батерията е в употреба.
Допълнителната черта за безопасност е много практичната функция за заключване/отключване на батерията. С натискане на бутона 5 пъти в рамките на 2-3 секунди батерията се заключва и LED бутона ще премига, показвайки че батерията е заключена. За да отключите, просто натиснете бутона отново пет пъти и LED ще потвърди, че е отключена. Това го прави много по-безопасно да се носи в джоб или в чанта.
Със стандартен винт монтаж 510 батериите са съвместими с широка гама от аксесоари, които позволяват на потребителя да пуши по начина, по който той иска.
Друго важно предимство е невероятно лесното пълнене с е-течност процес и непрекъснат мониторинг на електронната нивото на течността. Следователно потребителят винаги знае кога NOBACCO „Епсилон“ трябва да се напълни с любимата си е-течност.
Уникална и иновативна танкомайзерна система (пулверизатор и резервоар).
Уникална и иновативна танкомайзерна система (пулверизатор и резервоар).
Съпротива: 2.2ohm
Капацитет на течността: приблизително 1,5 мл
Няма абсолютно никакво затруднение при презареждане. Отстранете мущука и попълнете танкомайзера с любимата си е-течност. Поставете обратно на мястото мущука и се насладете на пушенето!
Толкова е просто!
NOBACCO „i-Want“ електронна цигара се отличава с отличната си продукция на пари и с улесненото използване.
Комплектът включва:
• 2 х „Want“ батерии 650mAh, с функция за заключване члез кликане
• 3 х танкомайзера (резервоар + пулверизатор, всичко в един блок) с черен цвят, пластмасови.
• 2 х калъфа за танкомайзер с прозорец за индикация на нивото на течността
• 2 х капачки
• 1 х USB зарядно
• 1 х адаптор 220V-5V
• 1 х упътване на гръцки
* Забележка: Винаги сваляйте „Want“ танкомайзера от батерията преди зареждане с е-течност. Неспазването на това може да доведе до теч на е-течност в батерията, което може да я разруши*
** Забележка: Когато попълвате за първи път дайте време на течността, за да се накисне добре в танкомайзера, като в противен случай устройството може да доведе до нежелани вкусове **

Текущи отзиви: 0

Този продукт беше добавен в нашия каталог на 08 август сряда, 2012.