Най-секси ролята на Джема Артъртън

5
Добави коментар
yApple

Тя е била момиче на Джеймс Бонд, от този петък можем да я гледаме редом с Джеръми Ренър като Хензел и Гретел – ловците на вещици, а през уикенда БНТ ни припомня още един неин филм, „Тамара Дрю“ (2010).

Режисьорът Стивън Фриърс („Опасни връзки“, „Кралицата“) екранизира комиксовата книга на Поузи Симондс – съвременна версия на романа от Томас Харди „Далеч от безумната тълпа“. Заснет сред пейзажа на английската провинция (графство Дорсет), филмът е комедия за младата столична журналистка Тамара Дрю, която се връща в родния си край с намерението да се раздели завинаги с него – както е скъсала и с образа на грозно пате (с помощта на пластичната хирургия). Междувременно й се налага да интервюира рокзвезда (Доминик Купър, Mamma Mia!), но към нея проявяват интерес още двама мъже – приятелят й от детинство (Люк Евънс) и възрастен писател, който редовно изневерява на жена си…

„Тамара Дрю“ е по БНТ1 в събота, 26 януари, 21,45 ч., с повторение рано сутринта в неделя, от 4,20. „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“ е по кината от 25 януари.