Хранителни добавки » Mex Nutrition » Аминокиселини » Комплексни аминокиселини » MEX Аминокиселини 12K

8
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на MEX Аминокиселини 12K.Съдържание, начин на прием и дозировка на Mex Nutrition MEX Аминокиселини 12K

 
MEX АМИНОКИСЕЛИНИ 12k ключови характеристики:
 

Присмлян високо активни протеинови фракции

Anabolic Beef Amino

-ULTRA бързодействащ суроватъчни пептиди

Поддръжка на мускулния растеж и възстановяване
 
Бързодействащ АНАБОЛНИ фракции от говеждо и суроватъчни протеини!
 
Аминокиселини, които са градивните елементи на протеин, са от решаващо значение за мускулното възстановяване и растеж. Неразградени протеини се консумират тези аминокиселини първо трябва да бъде освободен от стомашно-чревния храносмилането – и това струва ценно време и енергия. Неразградени протеини отнеме повече време за храносмилане и може да предизвика дискомфорт в стомаха по време на физическа активност. MEX Amino 12K има ясно предимство в сравнение неразградени протеини чрез предоставяне на бързодействащи предварително усвоява животински протеини, богата е на незаменими аминокиселини, включително високи нива на ВСАА.
 
MEX AMINO 12K съдържа частично хидролизирани протеини, получени от суроватка и говеждо месо, които се състоят от малки фракции пептидни бързо и лесно се абсорбира в кръвния поток, тези малки пептиди са на разположение за гориво на мускулите по време на и след интензивни упражнения. Като лесно достъпни аминокиселини е доказано, за да осигури ползи за твърд спортист обучение по отношение на увеличаване на анаболният отговор на тялото, подобряване на възстановяването и повишаване на енергията и издръжливостта.
 
MEX АМИНОКИСЕЛИНИ 12k Състои се от:
 
Хидролизиран суроватъчен протеин изолат (HWPI) – суроватка е протеин на избор за милиони спортисти по целия свят. Причината е, че суроватката се усвоява лесно е да се чувствате аминокиселинен профил на всеки друг източник на протеин. Той е богат на разклонена верига аминокиселини (Lecine, изолевцин и валин), които за разлика от всички останали членове на АА метаболизират директно в мускулите.
 
Хидролизиран протеин говеждо изолат (HBPI) – това е най-новата, най-модерната протеин на пазара днес. Говеждо месо е важен за всеки сериозен спортист, за размера и масата. Доказано е, да бъде по-ефективен от пилешко месо, яйца, риба и дори мляко за изграждане твърди силни мускули. Сега имате всички предимства на говеждо месо протеин в едно лесно се абсорбира и удобна форма, която можете да доза точно в ключовите за време на Windows като непосредствено преди и след тренировка.
 
Можете да вземете MEX AMINO 12K преди и след тренировка, за да се повиши ефективността или около хранене за допълнително бионаличен протеин.

Mex NutritionMEX Аминокиселини 12K цена

Разфасовка: 360 Tabs.

В наличност

44.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на MEX Аминокиселини 12K

Дневните дози и начин на Прием на MEX Аминокиселини 12K Mex Nutrition са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт MEX Аминокиселини 12K Mex Nutrition, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка MEX Аминокиселини 12K, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си MEX Аминокиселини 12K,ефективен ли е MEX Аминокиселини 12K? Вашите мнения и отзиви за MEX Аминокиселини 12K Комплексни аминокиселини ,са важни за нас!