Мебели Ломбардо – Кухни по поръчка

1
Добави коментар
mebelsbg
mebelsbg

Кухни от мдф

Богатият ни опит при проектирането на кухни по поръчка Ви гарантира, че ще намерим най-оптималното решение за пълноценното усвояване на кухненското пространство и същевременно ще придадем на кухнята Ви елегантна и модерна визия.
разгледайте

Кухни от пдч

Възможностите, които предлага Ломбардо Мебели, за дневни по поръчка ще се впишат в цялостната интериорна концепция на Вашия дом, като същевременно ще му придадат неповторимост и уют.
 
разгледайте

Ретро кухни

При нас Вие имате възможност да изберете гардероби и скринове, легла и нощни шкафчета. Предложенията на Ломбардо Мебели за Спални по поръчка ще задоволят и най-претенциозния вкус.
разгледайте

Заоблени кухни

Детската стая е цял един свят, в който расте и се развива уникалната личност на Вашето дете. Нашите детски стаи по поръчка са създадени с въображение и креативност, с цел да задоволят както Вашите изисквания, така и на малките им обитатели.
разгледайте

Продукти в промоция

TEKA TMW 18 BI

Цена: 490,00лв.

Микровълнова фурна за вграждане в инокс (със защита от отпечатъци), с електромеханично управление, таймер, пет нива на мощност на микровълните, интегрирана въртяща се платформа и вместимост 18 литра.

вижте всички

Ние предлагаме още

Кухненски мивкиКухненски мивки, смесители и аксесоари.
ФурниФурни за вграждане и микровълнови фурни.
ПлотовеКерамични и газови кухненски плотове за вграждане.
АбсорбаториКухненски абсорбатори на Siemens, Bosch и Teka.
Съдомиялни машиниЗа вграждане и свободностоящи – Siemens, Bosch и Teka.
Перални машиниСвободностоящи и за вграждане
ХладилнициХладилници за вграждане и свободностоящи.