Зърната и черните гащички на Риана

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Изпълнителката на „Diamonds“ е противоречива личност, но три неща със сигурност можем да кажем за нея: луда е по Крис Браун, няма никакви задръжки относно показването на тялото си и отлично знае как да привлече общественото внимание.

Ето, че РиРи отново доказа последните си две умения, като за по-малко от денонощие се разголи по няколко различни начина и даде на световните таблоиди храна за целия уикенд.

Първо екзотичната красавица от Барбадос засне сексапилна фотосесия, която цели да увеличи туристическия поток към родния ѝ остров. За някои от снимките Риана е сложила цял бански костюм, на други позира по закачливи дънкови панталонки.

Дотук добре. Но тоалетът, който певицата бе избрала да „облече“ за излизането си вечерта, отново доказа често проявяващата се липса на вкус от нейна страна. Става въпрос за своеобразна малка черна роля с дълги ръкави. Тя обаче е толкова прозрачна, че под нея съвсем ясно се виждат малките черни прашки на Риана и не чак толкова малките ѝ зърна на гърдите.

Честно казано, дори не можем да си представим как на човек му хрумва да излезе в подобен вид на дискотека. Какво мислите вие?

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни неща от света на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!