Появи се първият трейлър на филма за Стив Джобс

1
Добави коментар
lozanov
lozanov

Днес на фестивала „Сънданс“ е премиерната прожекция на „Джобс“ с Аштън Къчър в главната роля.  При закриването на  фестивала за независимо кино   „Сънданс“ посетителите могат да видят биографичния филм за съоснователя на Apple Стив Джобс. По този повод се появи и първия трейлър на  филма.

Доскоро зрителите можеха да видят само отделни кадри от снимачната площадка, които предизвикаха разгорещен дебат за това дали гримираният Аштън Къчър прилича на Стив Джобс. Сега е възможно да се оцени актьорa в действие. Първият трейлър oт филма „Джобс“ е част от спор между Стив Джобс и неговия  партньор Стив Возняк ( Джош Гад).

Джобс говори за ползите от новата операционна система и уверява, че ще даде на потребителите свободата да творят. Возняк не вярва в това, че  хората са склонни да купуват компютри масово. Следва да се отбележи, че дебатът между младите учени е на паркинга на компютърната компания Hewlett Packard.

Филмовата история за живота на Стив Джобс ще бъде пусната по кината на 19 април 2013 г. Датата не е избрана случайно – това е денят, в който е основана Apple.