Снимка на принцеса Даяна с гадже е продадена за 18 000 долара

1
Добави коментар
mariya22
mariya22

/Поглед.инфо/ Помните ли тази черно-бяла снимка на тийнейджърката Даяна, от периода преди да стане принцеса, която беше открита в началото на тази година?

Даяна, която тогава е била само една от многото мили британски момичета, се е снимала в хотелско легло заедно със свое гадже и с уиски в ръка. Това е било по време на ски почивка в Швейцария, уточнява „Ю Ес Ей тудей“.

Да, именно тази снимка в четвъртък бе продадена от една аукционна къща в Ню Хемпшир за 18 306 долара. Новият й собственик е инвеститор на недвижими имоти от град Сан Диего, уточнява медията.

На гърба на снимката има печат „февруари 1981“, което още повече разпалва човешкото любопитство, тъй като тя е била направена по времето, когато британското кралско семейство обявяваше новината за връзката между принц Чарлз и лейди Даяна Спенсър, пише изданието. Кратко вестникарско проучване показа, че гаджето на бъдещата Лейди Даяна е Адам Ръсел, правнук на бившия премиер Стенли Болдуин, който днес има ферма за елени в Дорсет, Англия.

Източник: Кросс

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели