Предизвикателства за Мика Стоичкова

2
Добави коментар
yApple

Дъщерята на Камата гостува в „Търси се…“ по Би Ти Ви тази неделя, 27 януари 2013 г. от 11 ч.

Как се справя с родната действителност и колко упорито се учи да пише на български, трудно ли е да носиш тази фамилия и в същото време да се стремиш да бъдеш
себе си – това разкриват Мика Стоичкова и нейните най-близки хора, с които водещите Меги и Нели я срещат в токшоуто си „Търси се…“. 

Въпреки че отскоро е в България, се оказва, че вече е успяла да
създаде истински и ценни приятелства.

Едно от тях е в професионалната
сфера – с актьора и продуцента Любо Нейков, който кани младото момиче да
се присъедини към екипа на неделното предаване „Нека говорят… с Росен Петров“. Той ще провери
как дъщерята на Христо Стоичков се справя с футболната топка и дали е наследила поне малко от
таланта на баща си.

Криско я кани да покаже пред зрителите добра ли е в рапирането, а предизвикателството, отправено от сестра й Христина, която учи и живее в Америка, е кака й да затанцува Gangnam Style.

Емоционална и весела се оказва срещата на Мика с нейната баба Пепа, която се е грижила за нея от съвсем малка и признава, че иска вече да види внучката си омъжена, и то за българин.

Мика Стоичкова в „Търси се…“, снимка: Стоян Гребенаров

„Майка ми е моят пример за всичко. Много искам да приличам на нея, тя е спокойна, мъдра и балансирана. С баща ми се обичат безумно, прегръщат се, дори прекалено понякога. Бих искала и аз да имам такова семейство. Всички ми дават зор, но мисля, че ми е рано за брак“, признава още Михаела.

Още щрихи към портрета й в предаването прибавят други нейни изключително близки хора в България – Любен Дилов-син и приятелката му Мария Маркова, които тя много обича.