Модерни ботуши през зимата

1
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Ботушите са най – разпространени през есенно зимния сезон. Специалистите съветват, че за да бъдем в крак с модата, трябва не само да притежаваме актуални за сезона модели, но и умело да ги съчетаваме с подходящите дрехи , за да бъдем стилни.

През тази зима особено внимание е отделено на ботушите от кожа на влечуго или нормална кожа на крокодил или змия. Много дизайнери са доразвили този модел, станал отдавна класика. Такива ботуши изглеждат екстравагантно и скъпо. Те се продават на различна  цена, в зависимост от вида кожа – естествена или имитация.

Съвсем доскоро лачените ботуши се считаха за безвкусни и евтини. Но с така бързо променящите се модни тенденции, те също заемат своето място. Ако отдавана мечтаете за чифт лачени ботуши препоръчително е да се спрете на светъл модел . Лачените ботуши по – добре от кожените издържат на влагата.

На модните подиуми през зимата на 2012 / 2013 години се срещат ботуши в причудлива форма, която не можем лесно да си представим по улиците. Фантазията на дизайнерите на обувки не знае граници и всяка година те измислят все нова форма на петите, токчетата, визията на ботушите като цяло.

При ботушите тази зима също се наблюдават голямо разнообразие . Даже взискателните дами могат да намерят своя уникален чифт с оригинални декорации под формата на ресни, метални елементи, ремъци.

С какво да се носят ботушите?

Класическите ботуши изглеждат добре с поли, панталони и рокли. Препоръчително е полата да е къса или дълга до коленете, панталоните или дънките да са прави, стегнати свиващи се надолу. При горното облекло този ботуши се съчетават най – добре с късите кожени палта, дълги палта или сака.

Избирайки боти, трябва да помислим, дали са подходящи за нашата фигура. Ботите с висок ток и кръгал нос, визуално ще направят крака по малък. За по ниски фигури са препоръчителни боти до глезена , със заострен връх, но отново умело подберат модел. По – младите високи жени могат да съчетаят къса пола или дънки с модните от няколко години високи до глезена каубойски ботуши.

Предимството на високите ботуши е, че могат да удължат визуално силуета. Този ефект позволява те отлично да се съчетават с тесните рокли, късите поли или с тесни панталони, прибрани в ботушите. Подходящи са поли и палта със средна дължина до коляното, която обхваща горната част на ботушите.

Късите панталони, панталоните с джобове или бричовете за езда не са препоръчителни за високите ботуши.