SEO Конференция 2013 ще се състои на 22 март 2013 г. в София

2
Добави коментар
oggin
oggin

SEO Конференция 2013 ще се състои на 22 март 2013 г. в София

28 януари 2013 | 11:48

1478

На 22 март се очаква над 400 души да посетят Интер Експо Център София в България за SEO Конференция 2013. Както е посочено на официалния сайт, SEO Conference Bulgaria – събитието, което ще продължи от 9:00 ч. до 19:00 ч., е водещата конференция в страната, фокусирана върху оптимизацията за търсещи машини и маркетинг.

Това също е едно изключително място, на което клиенти, оптимизатори и представители на търсачките заедно да се срещнат и да научат за тези много важни теми.

Информацията, която ще бъде поднесена по време на SEO Конференция 2013, е насочена към програмисти, копирайтъри, уеб дизайнери, мениджъри, маркетолози и ПР експерти, работещи за компании, които се стремят да подобрят своето присъствие и да увеличат видимостта си в интернет.

Както е обяснено в статия в английската версия на сайта SEO Conference 2013, в рамките на събитието са планирани общо 18 едночасови лекции, както и кръгла маса.

Например, Мария Моева, която работи в Google от 2008 г., ще представи лекция на SEO Конференция 2013. Като част от екипите за качество на търсенето (Search Quality) и Webmaster Trends Analysts, Моева работи директно с екипите Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, както и с уеб мастъри и собственици на сайтове предимно от руски форуми.

Други лектори, които ще говорят на SEM Конференцията, са собственикът на SEOM.bg Огнян Младенов, Банко Стоянов, Димитър Димитров и Лили Грозева. Лекторите са широко познати като едни от най-добрите експерти в техните области и включват представители на Google, SEO експерти, специалисти по интернет маркетинг и контекстуална реклама.

SEO Конференция 2013, организирана от SEOM, Cloxy и searchengines.bg, е спонсорирана от SuperHosting.bg. За клиенти като собственици на компании и интернет мениджъри, които търсят SEO и SEM услуги, и представители на търсачки като девелопъри и специалисти по качество на търсенето, еднодневното събитие наистина ще предложи на всекиго по нещо.

Програмата на SEO Конференция 2013 е направена така, че да даде възможността на участниците не само да научат за актуалните тенденции в SEO и SEM, но също да намерят отговори на въпросите, които ги интересуват, се казва в статия от сайта на събитието.

В статията се добавя още, че организаторите нарочно са избрали приложни теми, за да направят конференцията изключително полезна от гледна точка на практическия опит на SEO специалистите.

Всеки, който се интересува да научи повече за SEO Конференция 2013, е добре дошъл да посети официалния сайт; там може да получи задълбочена информация за събитието, за темите, които ще бъдат представени и за лекторите, както и упътване как да стигне до Интер Експо Център.

За повече информация, моля, посетете http://seoconference.net .

Етикети:

SEO Конференция 2013

3 харесват тази статия

0 не харесват