bTV Lady празнува първия си рожден ден!

1
Добави коментар

Дамският канал ще зарадва зрителите си с игра и изненадващи награди

 Днес, 28 януари, най-младата телевизия в семейството на bTV Media Group – bTV Lady, празнува своя първи рожден ден. Верен на мотото си „Повече за нея”, от една година насам дамският канал предлага на съвременната българска жена ежедневна възможност да избяга от проблемите и напрежението и да намери в негово лице безценен източник на информация по темите, които я вълнуват – майчинство, мода, красота, стил, лайфстайл, градинарство, кулинария, здраве, туризъм, интериорен дизайн, романтика и много други.

Още със своя старт bTV Lady излъчи редица премиерни за България заглавия – телевизионните феномени „Шоуто на д-р Оз” и „Шоуто на Нейт Бъркъс”, лайфстайл предаванията „Шопинг съветник”, „Път към висшата мода”, „Принцесите на света”, „Пътуваща кухня”, „Кулинарна палитра”, „Тайните на градинаря”, „Тайните сватби на звездите”, „Уикенд в Европа”, „Екзотични кътчета”, неизлъчвани досега сезони на риалити шоуто „Топ модели”, сериалите „В името на любовта”, „Хамелеони”. С нов сезон се завърна и любимото токшоу на майките – „Часът на мама”. Зрителите на дамската телевизия имаха възможността да гледат ексклузивно и редица церемонии от престижни международни награди и световни шоу спектакли – миналогодишните музикалните награди „Грами” и „Американски музикални награди”, конкурсът „Мис Вселена 2013”, последните две издания на „Шоуто на Виктория Сикрет”.

И през тази година bTV Lady ще продължи да радва своите фенове с премиерни лайфстайл предавания, ексклузивно излъчване на престижни световни награди и събития, неизлъчвани в България риалити и токшоу програми, премиерни и хитови американски, испански и латиноамерикански сериали, романтични филмови уикенди.

По повод празника bTV Lady ще зарадва своите най-верни зрители със забавна игра и изненадващи награди. Тя ще започне на 1 февруари и ще продължи през целия месец. Феновете на дамския канал могат да се включат в надпреварата, като всеки ден отговарят на зададения в ефира и на сайта на телевизията въпрос, който е свързан с нейната програма. Отговорите ще се приемат от 10 ч. сутринта до полунощ на съответния ден на e-mail  [email protected].

Like this:

Like Зареждане…

Related