Огледален Свят

1
Добави коментар

Ръза (Метин Чекмез) и Зехра (Вахиде Гьордюм) са родителите на младата студентка Ферия в турския сериал Огледален свят излъчен по телевизия bTV и voyo.bg. Това е едно бедно семейство преминало през всякакви превратности на съдбата.

Днес най-важното пред фамилията е просперитета на съкровището им, а именно талантливата и амбициозна Ферия, която тепърва навлиза в истинския живот. Бащата Ръза работи ден и нощ като портиер, а майката Зехра е чистачка. Макар социалния им статус те подкрепят със зъби и нокти децата си и това те да бъдат щастливи.

Таткото Ръза е строг, но любящ като именно благодарение на упорития му труд успява да уреди образованието на дъщеря си и да издържа семейството. Що се касае до майката Зехра тя е един чудесен и трудолюбив човек, който винаги застава зад гърба на момиченцето си, дори в моменти когато Ферия греши.

Изхождайки от собствения си опит Ръза и Зехра искат нещо по-добро за щерка си, но дали тя ще им отдаде необходимото уважение остава да видите като гледате турския сериен филм Огледален свят в сайта www.ogledalen-sviat.tv.

Вникнете в чувствата и емоциите на мъж и жена, посветили целия си живот на това да отгледат добро, умно и талантливо дете. Бидейки свидетели на битовите премеждия пред бащата и майката на Ферия ще осъзнаете що е то житейска борба в името на нещо свято.

Тежките моменти в семейството не липсват ала въпреки тях двамата възрастни не спират да дават мило и драго за децата си. Няма да издаваме повече тайни, а ще ви оставим в компанията на сериала Огледален свят, който за кратък период от време покори българските телевизионни зрители.

Отделете време за да вникнете в истинската драма на едно обикновено семейство. При всички положения има, какво да видите и научите за заобикалящия ви свят. Приятно гледане на този прекрасен турски филм.