Спечелете комплект от 4 книжки за Мечо Пух

1
Добави коментар
pgp

Ако искате да подарите на детето много забавни мигове в „Кътчето за размисли на Пух”, включете се в новата ни игра и имате възможност да спечелите комплект от четирите книжки!

Отговорете правилно на въпроса: „Как се казва местността, в която живеят Пух и неговите приятели?” Верните отговори оставяйте като коментар под статията на сайта на организатора. В конкурса участвате само с един верен отговор до 31 януари 2013 година.

Имената на двама печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Следете страницата ни във Фейсбук и новите статии в рубриката За децата, за да разберете кои са печелившите.

Защо някои животни летят, а други плуват? Защо кихаме, когато прахът гъделичка носа ни, и се прозяваме, когато сме изморени? Защо нещата падат надолу, а не нагоре? Защо трябва да вали? Дали за да направи всичко хубаво и чисто или за да има локви, в които приятелите да играят?

Но защо? Защо? Защо?

Ако у дома имате малчуган, който тепърва открива света, навярно често ви подлагат на подобен разпит. Новата поредица от четири пуховски книги за любознателни деца – „Кътчето за размисли на Пух”, ще ви е от помощ при срещата на детето с околния свят. На страниците им то ще открие много весели истории, занимателни задачи и куп любопитни факти. От „Как скачаш така високо?” заедно с Пух и останалите обитатели на Голямата гора ще научи за невероятните неща, които животните умеят да правят. В „Защо ръмжи коремчето ми?” ще се запознае не само с отговора на този въпрос, но и какво предизвиква всички останали странни звуци. Благодарение на „Защо нещата не падат нагоре?” ще разбере какво е гравитацията. А в „Защо трябва да вали?” ще открие защо дъждът е толкова необходим.

Краен срок за участие: 31 Януари 2013

Победители
А ето и важният момент – наднича любопитно от страниците на книжките – обявяваме победителите:

silvijordanova

nautilus377

Местността, в която живеят Пух и неговите приятели, се нарича Голямата гора. Там той живее в дънера на един стар дъб.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.