Спечелете керамичен тиган Alluflon

1
Добави коментар
pgp

Alluflon е единственият европейски производител на тигани с керамично покритие, който притежава LGA сертификат за качество на продукцията си. Покритието Ceramica се произвежда от GREBE Group Германия ексклузивно и единствено само за Alluflon.

Наградата в LuckyStar.bg за тази седмица е един страхотен керамичен тиган, който е подходящ за готвене на всички видове готварски печки, включително и газови.

Изработен от антибактериална керамична сплав, тиганът не залепва, не загаря и може да се използва както без, така и с малко мазнина, както предпочитате. Не предизвиква алергии, акумулира и пести максимално количество енергия.

Покритието е устойчиво на надрасквания и на химична корозия. Не се захабява и лющи при дълго ползване. Производството на тиганите с марка Alluflon е съобразено с екологичните изисквания. Керамичното покритие се изсушава в нискотемпературни пещи с минимално потребление на ток и въглеродни емисии.

Фирмата има над 50% пазарен дял на тиганите с керамично покритие в Италия. Предлага изключително модерен дизайн, който е съчетан с високо качество както на вътрешното (керамично), така и на външното (витрифициран емайл) покритие. Всичко това се допълва от ергономични бакелитови дръжки с висока термоустойчивост.

Без съмнение този уникален тиган ще бъде безценен помощник в кухнята на всяко българско семейство.

За да се включите в томболата за керамичен тиган Alluflon, регистрирайте се или влезте в профила си и след това кликнете върху бутона „Участвам“. А ако поканите и приятели през уникалния си линк, който също ще откриете в профила си, можете да увеличите шансовете си за успех. Достатъчно е Вашите приятели също да се регистрират през Вашия линк и така да Ви осигурят допълнителен шанс за награда.

След като победителят стане ясен, си запазваме правото на една вечеря с ястие, приготвено в тигана:) Желаем Ви успех!

Краен срок за участие: 03 Февруари 2013

Победители
Красимира Василева –
kkkkk244@

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.