Andrea Bocelli: Love in Portofino (2013)

1
Добави коментар
yApple

Гледайте концертния филм на Андреа Бочели за 14 февруари – най-известните романтични песни, изпълнени на площада в италианското крайморско градче Портофино, което се слави като едно от най-красивите кътчета по света.

Тенорът споделя сцената с музиканти и певци като Каролин Кембъл (цигулка), германската звезда Хелене Фишер, бразилската изпълнителка Санди, Крис Боти (тромпет), 40-членен оркестър – и годеницата му Вероника Берти, която се присъединява към него за дуета Something Stupid.

Концертът е записан през август 2012, а филмът включва и ексклузивно интервю с Андреа Бочели, записано в неговия дом в Италия. Гледайте го на 14 февруари от 19,30 ч. в киносалони от веригата „Арена“ в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен, а билетите на цена 10 лв. са в продажба от днес.

Междувременно в края на януари излиза и новият студиен албум на тенора – Passione. Колекцията от средиземноморски любовни песни на шест езика включва и класики като Love Me Tender, Girl From Ipanema, Sarà Settembre плюс дуети с певиците Нели Фуртадо (Corcovado), покойната Едит Пиаф (La Vie En Rose) и Дженифър Лопес (Quizas Quizas Quizas), който може да чуеш тук.