Oscar de la Renta Resort 2013

1
Добави коментар

Resort колекцията на Oscar de la Renta предлага всичко за гардероба на една работеща жена с афинитет към стилната и нежна визия. Преобладаващи са костюмите, но и моделите на рокли са много впечатляващи.

Трудно е да се отделят моделите в определени категории, защото всеки е с нещо по-различен от предходния, настроенията са менят с всяка следваща дреха. А цветовете преливат от модния подиум, комбинациите и десените носят много топли емоции и свежест. Ту спираме погледа си на панталон с висока талия в черно-бялата гама, ту върху широка пола в зелено и бяло каре, комбинирана с бейзболна блуза в същата цветова гама. А класическите костюми от пола и сако не са съмсем класически – впечатлени сме от черен костюм от плетена едра дантела, под който има дълга синя риза.

Прекрасни са и преливащите от флорални мотиви комбинации на поли и ефирни ризи с бродирани цветя. Семплотата на роклите, подходящи за ежедневието преминава в изяществото и тежестта на дългите вечерни рокли. А любимият ни модел сред тях е дългата рокля в сребрист цвят, комбинирана с плетена фина блуза с дълъг ръкав в същата гама.

Разнообразието е голямо и всеки един модел заслужава специално внимание.