Отварят първия у нас бутик за романтични изненади

1
Добави коментар
viktoria.toneva
viktoria.toneva

В първия ден от месеца на любовта – февруари – виртуални врати отваря първият у нас бутик за романтични изненади! Той ще предлага идеи и вдъхновение на всички влюбени хора, които искат да изненадат любимите си хора както никога преди.

Акцентът на „Изненадария“ са предложенията за брак, които от бутика предлагат като топ-продукт.

„В забързаното време, в което живеем романтиката не е умряла, а просто без шанс да влезе в дългия ни списък с ежедневни задачи. Затова всеки има нужда от някой, който да му помогне с откриването на перфектната любовна изненада и да я реализира!“, споделя Елена Асенова, която стои зад проекта.

Водещата философия на „Изненадария“ е да предлага бутикови услуги. Не конфекция. Всяка идея за предложение за брак или романтична изненада е уникална и се изготвя спрямо човека, за когото е предназначена. Това се случва след изготвяне на негов профил и откриване на това, което наистина ще го докосне най-емоционално и ще остави незабравим спомен в съзнанието му. След това изборът е на клиента – дали сам да реализира идеята или да се довери на екипа на „Изненадария“ за финализирането на идеята на практика.

Всеки от клиентите на любовния бутик ще може да избира от пакет услуги, сред които и романтична изненада за бременни или за първа среща.

„Изненадария“ ще откриете на iznenadaria.com