Котюр изящество от Elie Saab » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Няма как да пропуснем котюр предложенията за пролетта на Elie Saab, защото неговата модна къща е една от най-любимите на повечето холивудски знаменитости.

Когато манекенките дефилираха с дизайнерските произведения на ливанеца, феерия от красота и женственост се носеше по модния подиум в Париж по време на Седмицата на висшата мода. Новата линия на творецa за пореден път издигна в култ чувствеността и романтиката.

На подиума видяхме разкошни рокли, достойни за кралици. Повечето модели бяха с дължина до земята, но имаше и коктейлни вариации до коляното. Изящество и елегантност при кройките, бяха допълнени от пищни бродерии, декорации с кристали и луксозни материи като фина дантела, коприна и шифон.

По традиция колекциите на Elie Saab са подчинени на няколко различни „цветни теми”. В котюр линията виждаме превес на неутралните нюанси като бяло, екрю, в съчетание с бляскаво златно, пастелни синьо-сиви оттенъци и интензивния отзвук на контрастното черно и страстното червено.

Потопете се в тази приказна колекция, която гали сетивата, разкривайки най-деликатната и красива природа на жената, подчертавайки нейното тяло по един божествен начин.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Пътуване до Близкия изток с Armani Prive

Романтичната градина на Dior

Неон и шик в котюр линията на Atelier Versace

Chanel Haute Couture: Шик и драматизъм