Съседи изселват Ангел и Моисей

3
Добави коментар
mignews
mignews

Ангел Ковачев (20) и Моисей Стойчев (22), придобили бърза популярност с участието си в риалити шоуто X Factor, са на път да си търсят нови квартири в столицата заради гневни съседи. Хората, които обитават панелки около квартирата на Ангел и тази на Моисей, са им бесни заради непрекъснатите купони и искат да ги изселват.

Гневът на панелния парламент се разпалил от товаче изпълнителите на парчето „Кой ден станахме” не искали да си вземат поука, след като многократно получавали предупреждения за шумните партита.Пръв под ударите на съседите си попаднал 20-годишният Ангел. „Да, има подписка, която тръгна от комшиите. Три дни след старта са се подписали 20 човека.  Домоуправителят обаче си е поставил като програма максимум да ме изрита от блока”, разказва рошавият изпълнител на R&B пред musicspase.tv.

Хлапакът е категоричен, чечовекът, драснал фитила на омразата срещу него,е съпругата на съседа му Явор. След като партитата у Ангел станали повече от допустимото за седмица, Явор му направил забележка три пъти. И толкова. „Но жена му, е…просто няма такава злоба срещу мен”, без грам притеснение казва музикантът.

При Моисей Ковачев нещата са също толкова критични, но за момента той води само мълчалива война с всички от входа си. След като купоните зачестили, будната съвест на блока –съседката Петрова, дошла при момчето и му изнесла лекция за това, че той е лишен от морални ценности. Моисей си помислил,че нещата ще се разминат само с едното конско. Но г-жа Петрова отишла при шефката на входа и є внушила, че младият артист трябва да бъде изритан.