Конкурс за комикс на тема „Моето училище“

1
Добави коментар
pgp

В темата „Моето училище” могат да бъдат включени различни подтеми като „Моите най-добри приятели в училище”, „Моят любим учител”, „В час по Български/Музика/Физическо”, „Как се става добър ученик”, „Училище-мъчилище” и други. Единственото изискване е темата да бъде свързана с училището.

Участие: В конкурса могат да участват деца в 1.-4. и 5.-7. клас от всички училища в страната. Участие може да бъде заявено от директор, класен ръководител, учител по предмет, родител или друг настойник, както и от самите ученици.

Какво е необходимо да съдържа комиксът:

    Сюжет – представен в две до шест картинки.     Комичен елемент в изобразената история.     Надписи в картинките, които да поясняват действията на героите, тяхната реч или техните мисли.     Комиксът може да бъде нарисуван с химикали, бои, флумастери, моливи, пастели и други художествени средства, както и да бъде направен под формата на колаж или фото колаж.

Правила за участие:

    Всяко дете може да участва с един комикс по темата;     Размерът на целия комикс не трябва да е по-голям от формата А4 (210х297мм);     Всички комикси трябва да са нарисувани лично и да не са били публикувани или копирани;     Необходимо е всички изпратени материали да бъдат придружени от следната информация за участниците: име, възраст, училище/адрес, име на учителя (ако учител или директор изпращат материалите);     Материалите могат да бъдат изпратени по пощата или по електронен път;     Получените материали няма да бъдат връщани освен при поискване;     Чрез включването си в конкурса заявилите участие се съгласяват ИК „Анубис” и издателство „Булвест 2000” да публикуват изпратените творби с рекламна цел.

Избрани комикси ще бъдат публикувани на фейсбук страниците на издателствата. Всички те ще получат награди за участие. На 1 май 2013 г. ще бъдат обявени и шестимата финалисти в двете категории.

  Награди за 1.-4. клас: 1-ва награда: велосипед 2-ра награда: материали за рисуване 3-та награда: поредица комикси          

Награди за 5.-7. клас: 1-ва нагарада: таблет 2-ра награда: цифров фотоапарат 3-та награда: музикален плейър

Основни критерии за оценяване: 1. Оригиналност. 2. Придържане към зададената тема. 3. Самостоятелност на изпълнението.

Изпращайте материалите на адрес: Конкурс за комикс „Моето училище” Ул. Младен Павлов №1, ет. 3 Анубис-Булвест ООД Централен отдел „Маркетинг и реклама”, София 1124 или в електронен формат (Jpeg, Tiff) на имейл: [email protected]

Краен срок за участие: 01 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.