Жертви на модата – Edna.bg

1
Добави коментар
yApple

Анджелина Джоли, Тулиса и Лейди Гага с техните най-лоши модни решения

Снимка:
Getty/Guliver

Всеки е взимал лоши модни решения, които после са го карали да се изчервява или усмихва при спомена за тях. Звездите не правят разлика, даже именно те най-често губят връзка с реалността и стила, тъй като желанието им да експериментират и да се наложат като модни икони замъглява трезвата им преценка за пасващи си дрехи и аксесоари.

Dailymail.co.uk представи кратка класация на най-големите модни прегрешения на известните личности, които в момента са титулувани като едни от най-добре облечените.

Учудващо на първо място е Виктория Бекъм, следвана от съпруга ѝ Дейвид.

Вики може към днешна дата да създава най-елегантните, стилни, дори леко строги рокли и аксесоари, но в близкото минало определено допускаше грешки в подбора на гардероба си.

Най-голямото ѝ модно прегрешение обаче е обецата на устната, с която се беше появила по време на концерт на Spice Girls през 2001 г. (вижте снимка тук).

Като цяло всички момичета от Spice Girls – Мелани, Мел Би, Ема, Гери и Виктория бяха остро критикувани за начина си на обличане.

Дейвид Бекъм от своя страна е смятан от милионите си почитатели за модна икона. Особено впечатление правеха прическите му.

Появи ли се с нова подстрижка по време на футболен мач, веднага всички го копираха. Като най-голяма грешка обаче при него бяха посочени плитките по главата (вижте снимки тук). Според критиците подобна прическа стои смешно върху главата на възрастен мъж.

Лейди Гага държи третото място с роклята си от месо, с която се появи през 2010 г. на наградите VMA. След нея са риалити звездата Ким Кардашиан и певицата Ники Минаж заради цялостния си начин на обличане и подбор на аксесоари.

На шесто място застава певицата Тулиса заради розовата си рокля, с която се появи на червения килим миналата година, а веднага след нея застава Анджелина Джоли. Черната рокля с огромна цепка, от която се виждаше целият крак на актрисата стана повод за безброй шеги и карикатури в уеб пространството.

На осмо, девето и десето място застават съответно Саймън Коуел заради цялостния си начин на обличане, Кание Уест заради костюма си от червена кожа (вижте тук) и Кати Пери с костюма си на отбора „West Ham“ (вижте тук).