ТОП 5: Калъфи за iPhone 5

1
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Притежателите на скъпи смартфони знаят, че устройствата се нуждаят от калъфи, които да ги защитават от неминуеми изпускания. Разбира се, трудно е да опаковаш телефона си в дунапрен, защото често се случва да го изпуснеш и на плочките в кухнята.

iPhone 5 е едно от най-нашумелите предложения на пазара и като такова заслужава по-специално обслужване.

Grifiin Animal Parade – този калъф е изработен от тънък силикон. Ушите на симпатичните животнки също предпазват телефона ви от наранявания при изпускане.

Griffin protector – този калъф е за тези от вас, които искат екстра защита за своя iPhone 5. Силиконът е подсилен и смартфонът ви няма да се счупи при малко по-силен удар.

Piel Frama iMagnum2 – този калъф е по-скоро представителен. В него има място за карти и визитки. Изработен е от телешка кожа.

Scosche kickBACK sport g6 – този калъф е за спортни натури. Изработен е от поликарбонат и е гумиран отвътре. Снабден е също със стойка.

Ottebox Defender – калъф, който предпазва iPhone 5 от силни удари и изпускания. Цветът му е бонбонено розов и е изработен от поликарбонат. Снабден е и с вграден протектор на дисплея.