Коли под наем София | коли под наем | луксозни коли под наем | Спидикарс ООД София

1
Добави коментар
speedy.cars.18
speedy.cars.18

Закупуването на автомобил втора ръка е наистина е много сериозно занимание, което е свързано с отделяне на значителни  средства от личния бюджет, и разбира се трябва да се отнасяме с изключително внимание.

При закупуването на “нов-стар” автомобил повечето от нас желаят колата да се експлоатира максимално време както и да ни носи хубави моменти и да ни и служи за нещата, за които е предвидена. За да избегнем бъдещи усложнение относно повреди  на автомобила е хубаво  за целта добре да се проучи пазара и източника, от където ще закупувате въпросното превозното средство.

Как да не станете жертва на измама

За да избегнете този сценарии ние от Speedycars Ltd Rent a Car Ви препоръчваме да извършите много сериозно проучване като зе целта може да откриете необходимата информация в интернет авто-блогове, където има доста споделени впечатление от различните автокъщи, и  така да откриете желаният автомобил .

Всяка  сериозна фирма, която продава коли втора ръка

В случай, че автомобила има скрит дефект или  проблем относно произхода ще ви гарантира предварително, че ще си получите парите обратно. Всички внесени превозни средства трябва да са с доказано качество, произход и реални километри според сервизна книжка. А преди да бъдат изложени за продажба въпросните автомобили трябва да  преминат през обстоен технически преглед и пълно сервизно обслужване.

Година на производство на автомобила не е винаги гаранция за качество

В България е прието датата на първата регистрация да се отъждествява с датата на производството, но има случаи в които тези дати се разминават и регистрацията да е извършена 5-6 мес до 1г., след производството на автомобила.

Как да разберем коя година е произведен автомобила?

Тук на помощ идва уникалния идентификационен номер на автомобила, който е наличен за всички модели серийно производство или познат България като номер на шаси, номер на рама или на купето( VIN-VEHICLE IDENTIFICATION NUMBER).

Както и да го наричаме става въпрос за един и същ номер, които се състои от  букви и цифри в щампован вид някъде по купето на колата.

Бъдете внимателни, когато избирате кола втора ръка и не забравяйте – ако автомобилът ще ви е необходим само за кратък период от време е по-добре да обмислите инвестиция в кола под наем.

« Обратно към Новините