Николета, Азис и Деян Донков в мащабно ново риалити

1
Добави коментар
Debonair
Debonair

„Къртицата“ тръгва от 25 март по TV7, предстоят кастинги в Бургас, Варна, Пловдив и София

Както „Номер 69″ пръв разкри неотдавна, конкуренцията между Нова телевизия и TV7 бе спечелена от телевизията с по-амбициозните проекти този сезон. От 25 март нашата любима корица Николета Лозанова ще бъде една от звездите в новото риалити-шоу „Къртицата„, заедно с имена като Деян Донков, Азис, гимнастика Йордан Йовчев и други.

Участниците в него ще се борят за награда от 250 000 лева, а половината кандидати ще бъдат набрани чрез кастинги – Бургас, Варна, Пловдив и София – съответно на 15 и 16, 17 и 18, 22 и 23 и 24 и 25 февруари. Концепцията на шоуто е комбинация от Big Brother, Survivor и „Страх“. Участниците живеят заедно, но се състезават в различни мисии и при всяка от тях отпада по един човек – този, който най-малко се е доближил до разкритието кой сред тях е „къртицата-предател“.

На пресконференцията изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков загатна, че ангажиментите на Николета към медията ще продължат и след приключване на участието й в шоуто. „Спечелихме я не с пари, а с перспектива“ – така той обясни победата на своята програма над Нова телевизия в надпреварата за договор с най-харесваната българка.

Куриозното е, че преди 3 години двамата не бяха в толкова добри отношения. Тогава един сайт, ръководен от журналиста, поде клеветническа кампания срещу Николета, внушавайки, че тя едва ли не заработва като компаньонка в английски клуб. Както по-късно стана ясно, публикациите целяха единствено да предизвикат читателски интерес към новата онлайн-медия. Днес отношенията между Бареков и Николета изглеждат безупречни. Пред хотел „Хилтън“ преди пресконференцията шефът на TV7 дори свали сакото си, за да наметне своята нова звезда, облечена в стилна рокля на Долче и Габана.

В тв ефира вече се въртят и рекламните клипове с Николета, Азис и актьора Деян Донков, приканващи към участие в „Къртицата“.

 

 

 

 

(1533)