Кой е този човек?

4
Добави коментар
tedy79
tedy79

Кой е този човек? Има ли майка? Има ли татко? Има ли изобщо роднини и приятели? Как така 6 месеца, след като е взривено това лице, нито една служба по света не успя да го идентифицира? Да не е отгледан в секретна лаборатория?

Този човек не е камикадзе, взривен е от съучастниците си. И това е всичко, което днес знаем за него.

Още тогава Биволъ писа, че версията на вътрешния министър Цветанов за „камикадзе“ (правилната дума е „шахид“) не издържа логически и е по-вероятно младият мъж да е бил използван като муле, без да знае, че ще бъде взривен. Взривявайки го дистанционно, изпълнителите на атентата са прекъснали връзката към тях и към организаторите. Днес версията, че не става дума за шахид е потвърдена и от шефа на Европол.

Дни след атентата Биволъ и L’Express публикуваха екслузивни фотографии на главата на лицето, набедено от българските власти за атентатор-самоубиец. На снимките се вижда млад, синеок мъж с напълно европеидни черти, високо чело и гъсти черни коси. Вместо да разпространи снимките на лицето, МВР пусна в обръщение фоторобот, на който и майка му не би го познала.

След последните разкрития в Канада и Австралия научиха, че техни граждани са участвали в атентата. Не стана ясно кой с каква роля. Медиите в тези държави тепърва започват да разследват. Това е нов шанс да се разкрие най-сетне чия е тази глава. Защото разследващите не могат. Нормално ли е да не могат? Или не искат? Но и това не е нормално. Въпросите остават.

Уважаеми Читателю, Биволъ разчита на Вашата подкрепа. Нашият сайт не  се финансира с публични средства, нито от фондации. Можете да помогнете по няколко начина:

Дарение

Дарения през PayPal и Epay.bg тук.

Дарения през Bitcoin:
12JFL9S4BsMGFSr5jmDrcqRnWbfQQSgVaM

Купете тениска

Купете тениска Биволъ – съ рогата напредъ от нашия магазин