Забавлявайте се с Таласъми ООД 3D и спечелете билети за кино

1
Добави коментар
pgp

На 15.02.2013г. за пръв път на 3D, ще видим една от най-очарователните анимации в последните години, която това лято се сдобива и с продължение. Ние с разпространителите на филма от ФОРУМ ФИЛМ, ви спретнахме малка заигравка, която ще заведе 6 от вас на триизмерна среща с таласъмите….

Играта ни е позиционирана в специално разработеното фейсбук приложение: ИГРА “ТАЛАСЪМИ ООД 3D”

Там ви очакват два кадъра изпълнени с герои от “Таласъми ООД 3D”! Между тях има разлики. Открите ги, регистрирайте се и приберете двоен билет за вас и приятел, за прожекция на “Таласъми ООД 3D” в най-близкото 3D кино. Играта стартира днес (06.02.2013г. ) и ще приключи на 20.02.2013г. Всички спечелили билети, ще могат да ги получат директно на касата, на посоченото от тях кино, в момента на регистрация.

Три двойни билета за “Таласъми ООД 3D” осигурява официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ.

“Таласъми“ ООД, един от най-обичаните и визуално атрактивни филми на Disney / Pixar, се завръща на големия екран, за да зарадва цяло ново поколение зрители, както и старите си фенове, този път в поразителния формат 3D.

Станалата вече класика приключенска анимационна комедия “Таласъми“ ООД, носител на “Оскар“ се пренася в Таласъмополис, процъфтяващ корпоративен град, населяван от чудовища с всякакви размери и форма. Симпатичният Съли /гласът на Джон Гудман/ и най-добрият му приятел, шегаджията Майк Уазовски /гласът на Били Кристъл/ са водещ екип за плашене в “Таласъми“ ООД, най-голямата фабрика за писъкопреработване. Основен източник на енергия в света на чудовищата е сборът от писъците на човешките деца и в “Таласъми“ ООД елитен екип от подплашвачи работи за събиране на този ценен природен ресурс. Чудовищата са убедени, че децата са токсични, поради което им е забранен достъп в Талъсъмополис. Но когато момиченце на име Бу /гласът на Мери Гибс/ случайно последва Съли при завръщането му в неговия свят, кариерата му е застрашена, а животът му се превръща в пълен хаос. Приятелите Майк и Съли замислят план за поправяне на грешката и връщането на Бу у дома й. Но когато тримата се сблъскват с неочаквана поредица от усложнения и се забъркват в прикриване на историята, което пък ги изстрелва към загадка, надминаваща и най-дръзките им фантазии.

Краен срок за участие: 20 Февруари 2013

Победители

ЧЕСТИТО НА:

1) Ростислав Маринов, който е посочил при регистрацията си, че ще гледа филмът в СИНЕМА СИТИ в гр. Русе. Ростислав е регистрирал:

2) Надя Санчес, която е посочила при регистрацията си, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ в гр. СОФИЯ.

3) Женя Тенева, която е посочила при регистрацията си, че ще гледа филма в СИНЕМА СИТИ в гр. Бургас.

Честито на всички победители. Вие ще може да получите двойните си билети, на касата на посоченото от вас кино от 22.02.2013г. (включително) в срок от 7 дни, срещу документ за самоличност!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.