Магията наречена любов! За Свети Валентин и още нещо……

1
Добави коментар
iraimg
iraimg

Всеки иска да се почувства специален, обичан и желан. И ако има празник, на който показваме колко много обичаме някого – това е Свети Валентин.

Празникът съществува от дълго време и всяка година на 14 февруари си припомняме за най-изгарящото чувство – любовта.

Традицията повелява да зарадваме човека до себе си с нещо малко, но от сърце. Не е задължително да се впускате в търсене на най-скъпата вещ, защото ако познавате достатъчно добре половинката си, със сигурност знаете какво иска.

Ако се колебаете и не сте  сигурни в избора си – заложете на сигурното – една прекрасна плюшена играчка може да размекне и най-коравото сърце.

Традицията при цветовата гама е наситеното червено, но винаги можете да бъдете малко по-нетрадиционни и да харесате играчка в друг цвят. Ако обаче се определяте като традиционалисти – огненото е правилният избор.

Плюшената играчка, която ще подарите трябва да е не само добре изглеждаща, но и качествено изработена, с подходящи материали и устойчиви багри. Не залагайте на случайна покупка – подаръкът ви може да е малък, но нека е стойностен.

Добър избор е плюшеното мече, което държи сърце (посланието е ясно – ти притежаваш сърцето ми). Можете да го откриете в различни разновидности като вариращи са цветът, размерът, цената…

 

По-закачливият вариант е плюшено дяволче или пък мече Купидон. Ако искате подаръкът да е по-неангажиращ и само да загатва за емоциите – това е най-подходящата играчка. Подаръкът ще повдигне настроението, ще разведри обстановката и ще остави приятен спомен за вълнуващия ден.

 

Най-класическото от света на плюшките си остава сърцето. Съвременните варианти определено са разнообразни, но сърцето винаги е еднозначно. Ако искате да бъде изчистено и класическо – заложете на червено, без картинки по него. Но ако пък считате, че това е твърде традиционно за вкуса ви – вземете пеещо сърце с интересна картинка – закачлива и забавна.

 

 

Не забравяйте, че подаръците говорят много за отношението към обичния човек и ги подбирайте внимателно, с вкус и стил, но най вече с любов.

А  плюшената играчка означава едно нещо със сигурност: ОБИЧАМ ТЕ!