Бекъм изкушава фенките си по боксерки (видео)

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Дейвид Бекъм изкушава почитателките си по боксерки. Той засне реклама, която си е направо минифилмче, за новата си линия бельо, която твори в съавторство с Н&M. Кинопривкусът идва заради самия Гай Ричи, който режисира клипчето. Новата порция мъжко бельо е по повод деня на Свети Валентин. Във видеото Дейвид тича, рита, прескача стени само по маслени на цвят впити боксерки.

Дейвид Бекъм за H&M

• Разкажи ни повече за новата рекламна кампания за H&M?

Изключително съм развълнуван от новата кампания на колекцията ми бельо за H&M, режисирана от Гай Ричи. В този късометражен филм се оказвам заключен извън къщата си в Лос Анджелис само по бельо и ми се налага да преследвам семейната кола, опитвайки се да върна хавлията си. Това ме поставя в различни неочаквани ситуации. Не е нещо, което бих направил в реалния живот, но се забавлявах, играейки го във филма.

• Какво бе да работиш с Гай Ричи?

Беше страхотно изживяване, Гай Ричи е един изключителен режисьор. Винаги съм харесвал работата му през годините и според мен H&M направи много добър избор за режисирането на кампанията. Гай умее да улавя екшън и хумор с невероятен усет. Бе голяма чест да работя заедно с талантлив режисьор като него.

• Измина цяла година от стратирането на твоята колекция бельо за H&M. Как оценяваш нейния успех?

Всичко надхвърли най-смелите ми очаквания. Когато стартирахме колекцията, знаехме че разполагаме със страхотен продукт и чудесен глобален партньор в лицето на H&M. Но не можех и да предполагам колко популярна ще стане колекцията и колко много мъже ще я приемат като неизменна част от гардероба си. Докато нашите клиенти са доволни, и аз ще бъда доволен.

• Можеш ли да опишеш същността на DAVID BECKHAM BODYWEAR, за тези които не са запознати добре с нея?

Когато се съгласих да лансирам колекция бельо, исках да бъда сигурен, че не става въпрос за обикновена линия. Прекарахме осемнадесет месеца, проучвайки какво прави бельото качествено, и какво можем да добавим, за да го направим още по-добро. Прекарахме много време в проби и в изпипване на детайлите на дизайна. Еластичността е възможно най-комфортна, а шефовете са прикрити, за да се избегне разшиване. Не исках да има прекалено много лога, за това и името ми не е отпечатано по целия ластик. Целта ми бе продуктът да говори сам за себе си и да формира част от основна колекция нова класика.

• Разкажи ни за новите цветове в колекцията си.

Обожавам новите цветове, които представяме точно навреме за Св. Валентин. Във видеото от кампанията нося боксер в зелено – цвят, който придава на колекцията ново градско усещане. Има също така слипове със сини и червени ластици. Колекцията ми е базирана около основните артикули, които се предлагат през сезоните, и е наистина чудесно да можем да предложим на нашите клиенти любимите им модели в нови цветове.