Руските тайни служби стоели зад „Буда“

4
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Според Методи Андреев причината била спрения проект АЕЦ „Белене“

Етикети
дело, Буда, руски тайни служби

Бойко Борисов

Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. … към профила
се обърка като пиле в калчища, обяснявайки казуса „Буда“, заяви пред БТВ бившият директор на НСС
Атанас Атанасов

Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, … към профила
и настоящ член на ДСБ. Обърка дати, събития, време. Това е последното издихание на Бойко Борисов във властта, убеден е човекът на Костов.

Аз бих попитал Бойко Борисов дали се познава и какъв бизнес е имал с Бай Миле и Димата Руснака. Какъв
Симеон Сакскобургготски

Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар … към профила
през декември 1996 година, когато царят дойде у нас беше охраняван от Болкан Секюрити, собственост на Румен Ралчев, а по това време Тодор Живков е на смъртно легло в Правителствена болница, възмути се Атанасов.

Бившият председател на комисията по досиетата Методи Андреев каза, че да се удари Бойко Борисов в момента е лесно. Преди много години Георги Коритаров направи интервю с Литвиненко, който даде уличаващи факти за
Владимир Путин

Владимир Путин – руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, … към профила
. Няколко дни след това за Коритаров се появи информация за агентурното му минало. Това интервю засегна интересите на руската резидентура. Единственото време, в което се работеше срещу руските агенти беше по времето, когато контраразузнаването е ръководено от Атанас Атанасов, каза Андреев.

Бойко Борисов се въртеше като обран евреин за строителството на АЕЦ „Белене“, но в крайна сметка застана срещу този проект. Тези документи излизат и заради изборите и за да се фрагментира дясното пространство, разкри Андреев. Ударът идва от петата колона на Русия, чието лице е БСП и персонално
Румен Петков

Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в … към профила
. Документите за „Буда“ са изнесени и МВР сега трябва да разследва именно кога и как са изнесени, каза Андреев. По времето на Симеон Сакскобургготски министър на вътрешните работи беше Георги Петканов, дългогодишен партиен секретар на ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски“, а чест гост в кабинета му беше Цвятко Цветков. Петканов беше на повод на БСП, каза Андреев и си обясни с това липсата на разследвания на ТИМ, ВИС и СИК.

Ако Бойко Борисов искаше да спре АЕЦ „Белене“, щеше да мобилизира всички да гласуват против .Освен това името на новия министър на образованието Стефан Воденичаров стои на първо място в подписката за нова централа, отговори Атанасов.

Според Методи Андреев обаче има данни, че Бойко Борисов е сътрудничил на службите. Имаше договорки между политическите сили още по времето на Петър Стоянов с бившия силен в БСП Николай Добрев. Документите свързани с „Буда“ и поведението на Бойко Борисов, който обвини за разкриването им кръга „Банкя“ означава, че самият премиер разбира, че става въпрос за неизпълнени ангажименти, поети в миналото. Аз го поздравявам, защото е избрал националните интереси, каза Андреев.

Автор:

Novini.bg

Разпечатай
Изпрати