Тодор Колев се влошава

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Тодор Колев се влошава

Великият български актьор Тодор Колев отново е в болница след като състоянието му се влоши след операцията за поставяне на метални импланти

Тодор Колев се влоши и постъпи отново в болница. Той бе приет отново във ВМА, след като само преди няколко седмици бе изписан след операция за поставяне на метални импланти, съобщи новината „24 часа”.

Тодор Колев се влошава

Великият български актьор е с рак на белия дроб. Неговото заболяване е открито преди около две години и оттогава той е под почти постоянно наблюдение от лекарите на ВМА. По време на коледните празници, Тодор Колев бе приет по спешност в здравното заведение и бе установено, че разсейките на тумора са засегнали костите и гръбначния му стълб.

В началото на януари Колев беше подложен на операция от смесен екип на травматолози и неврохирурзи. Хирургическата интервенция е била успешна. След нея се очакваше великият ни актьор да може отново да ходи, след като му бяха поставени метални импланти.

От болницата заявиха пред журналисти от БЛИЦ, че не се наемат с прогнози за състоянието на любимия на всички българи именит артист. Военните лекари са категорични, че всичко е в ръцете на Бога.

От ВМА заявиха вчера, че от болничното заведение вече е бил изписан Боян Радев. Той е бил настанен за уточняване на хронично заболяване в клиниката по ендокринология.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: