Продукти за почистване и козметика за коса – Bettari Detergenti – Професионална козметика – Селена ЕС

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Професионална козметика Bettari Detergenti – продукти за почистване и козметични продукти

Информация за Bettari

Bettari е компания, сертифицирана по ISO 9001, която произвежда своите продукти от 1965 г. и от 1993 г. насам работи в Poncarale (BS), в модерен производствен обект с високо технологични машини. Произвежда висококачествени продукти за почистване и козметични продукти, които са лабораторно изследвани от квалифициран персонал. Използват се само висококачествени суровини, които доказват и утвърждават качествата и ефективността на козметичните продукти на Bettari Detergen.

 

Маски, шампоани и балсами Bettary – козметични серии Miosotis и Tilium

  Bettari произвежда висококачествени продукти за почистване и козметични продукти, които са лабораторно изследвани от квалифициран персонал. Използват се само висококачествени суровини, които доказват и утвърждават качествата и ефективността на козметичните продукти на Bettari Detergen.

  Продуктовата гама маски, шампоани и балсами са разделени в 2 серии – Miosotis и Tilium.
 – Козметичната серия Tilium на Bettary съдържа шампоани и балсами, придаващи мекота и блясък на Вашата коса. Козметичните продукти Тилиум са произведени с грижа за косата и възстановяват структурата на косъма.
 – Козметичната серия Miosotis съдържа шампоани, балсами и маски – подхранващи козметични продукти, подходящи за всякакви коси, щадящи структурата на косата.