Кога и къде може да Ви бъде от полза Детективска агенция Фокс

4
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Детективска агенция Фокс извършва ефективни детективски услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора и др. населени места в България, а и в чужбина. Поддрържаме добри контакти и работим съвместно с частни детективи и детективски агенции от доста държави, включително в Гърция, Испания, Италия, Македония, Сърбия, Англия и други страни в Европа, както и в САЩ и Канада.

Можете да ни наемете както при частни разследвания, така и за бизнес разследвания. Детективска агенция Фокс извършва успешни детективски услуги, детективска дейност като разследване и разкриване на различни по характер и сложност случаи, например при разследване на изневери,издирване на длъжници, откриване на скрити камери и микрофони, наблюдение на лица и обекти,издирване на биологични родители, корпоративни разследвания, сателитно наблюдение,предбрачни проучвания, проследяване на мобилни телефони и компютри и други частни и фирмени разследвания.

През лятото, морето привлича множество туристи, а това обикновено води и до нуждата за наемане на детективска агенция, която да може адекватно да работи и по черноморските ни курорти катоСлънчев бряг, Несебър, Созопол, Поморие, Китен … , а и по северното черноморие – Албена, Златни пясъци …

През зимата, същото важи за зимните курорти като Банско, Боровец, Пампорово …

Ние, Детективска агенция Фокс, имаме опит в тези разследвания и разполагаме с достатъчен наличен състав да изпълним всяка поета задача!