Хранителни добавки » Syntrax » Протеин » Промоции » Nectar-капучино

6
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на Nectar-капучино.Съдържание, начин на прием и дозировка на Syntrax Nectar-капучино

 

Покачване на мускулна маса

Подобряване на възстановяването

Без мазнини и въглехидрати

Съдържа чист PROMINA ISOLATE (най-добрия суроватъчен протеин в света)

90% чист протеин, без съдържание на мазнини и въглехидрати, което го прави уникален продукт

Дванадесет страхотни вкуса, които те карат да очакваш с нетърпение времето за прием

 Без аспарам и други изкуствени подсладители

Лесно разтворим
 
Проичети още :
Фитнес и Здраве
 
Добре дошли в света на NECTAR! Свършиха дните на нискокачествените суроватъчни протеини! Свършиха дните на протеинови напитки с отвратителен вкус, които ви обещават много, но всъщност ви предоставят малко. NECTAR веднъж и завинаги разбива конкуренцията, комбинирайки PROMINA – най-висококачествения създаден някога суроватъчен изолат с такива методи за овкусяване на протеина, че веднъж опитали NECTAR, никога повече няма да пожелаете друг протеин.
 
Ако обичате екстравагантни плодови шейкове, вие ще се влюбите в NECTAR. Десет уникални и неповторими вкуса ще ви накарат с нетърпение да очаквате времето за протеинов шейк.
 
NECTAR е разработен по изключително иновативни технологии, които позволяват да го консумирате директно от кутията, без да го разтваряте. Представете си протеин, който съдържа 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини в доза и има превъзходен вкус. Представете си как поставяте лъжица от този протеин в устата си и той се разтапя, доставяйки Ви невероятен вкус.  СПРЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТЕ, ТОВА ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВА – NECTAR.
 
Защо NECTAR?

Най-добрият протеин на българския пазар. Съдържа чист PROMINA ISOLATE. Най-добрият суроватъчен изолат, създаден някога.

Съдържа 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини в доза. Приблизително 90% чист протеин. Няма друг такъв продукт в България.

Дванадесет неповторими и уникални вкуса

Перфектна разтворимост. Разтваря се чудесно и мигновено дори само с лъжица.

Не съдържа аспартам или други изкуствени подсладители.
 
Опитайте NECTAR и ще забравите за обикновените протеинови пудри!
 
Защо суроватъчен изолат, а не суроватъчен концентрат?
Въпреки че е малко по-скъп от концентрата, изолатът има по-високо количество протеин в доза и не съдържа въглехидрати и мазнини. Изолатите се считат за „луксозни“ протеини, те имат рафиниран вкус и цветен профил. PROMINA е единствения източник на протеин, който е използван при NECTAR поради превъзходният си вкус и разтворимост.
 
Как е възможно NECTAR да има превъзходен вкус, а да не съдържа мазнини и въглехидрати?
NECTAR съдържа най-лекия и приятен протеин, създаден някога. Той е бял като сняг и не съдържа нежелан привкус и миризма. Използват се иновативни методи за овкусяване без допълнителни калории така, че да се усеща единствено вкусът на свеж плодов сок.
 
Как да приемаме NECTAR?
Първият вариант е да го разтваряте в 200-400 мл студена вода или мляко. Препоръчва се употребата на шейкър, а не блендер, за да не се образува нежелана пяна. По желание може да добавите различни плодове към вашия шейк. Другият вариант е да консумирате NECTAR директно от кутията. И в двата случая вкуса е неповторим!
 
С вкус на капучино.
 
Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.
 
 
Продуктът не е лекарствено средство.

SyntraxNectar-капучино цена

Разфасовка: 907гр

В наличност

56.80 лв.80.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на Nectar-капучино

Дневните дози и начин на Прием на Nectar-капучино Syntrax са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт Nectar-капучино Syntrax, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка Nectar-капучино, с консултантите на Fhl.bg