Стоматологичните клиники в България

28
Добави коментар
Dental.bg
Dental.bg

Дентал.Бг е най-разширения и известен каталог на стоматологичните клиники в България. В него се включва обща информация за зъболекарите, техните практики и контакти, чрез които можете да получите желаното от вас лечение и консултация.

Качеството на стоматологичните услуги и видове манипулации в отделните клиники се различава значително. Именно затова нашият екип разработи специална секция за коментари и рейтинги на зъболекарите, която е уникална за България. Това не е само каталог, а място където можете да споделите вашето мнение като пациент, колега или специалист в областта. Целта е да се създаде гласност на стоматологичните практики и мнението на пациентите, което е най-важно за нас. За по-старателните стоматолози, които са отделили достатъчно време на практиката си и проследяване на клиничните случаи, сме добавили секция „преди и след”. Така нашите пациенти ще имат възможност да предвидят дали лечението на което се подлагат е предоставено в професионални ръце. Уникалността на рейтинговата система на Дентал.бг се състои в мненията и оценката на пациентите. Ако придобиете интерес към някоя стоматологична клиника разгледайте подробно профила – в него сме включили линк към оригиналния сайт. Така ще можете да се запознаете с обстановката и екипът, които ще ви посрещне.

За стоматолозите това ще е шанс да разширят практиката извън пределите на България. Денталният туризъм набира скорост  и не можем да изпуснем шанса да разширим обсега на услугите, които предлагаме. Редица стоматолози вече усещат прилива от чуждестранни пациенти, които комбинират почивката с достъпните и качествени стоматологични услуги, които българските зъболекари предлагат.