НАЙ-НАКРАЯ! Вижте дъщеричката на Жизел Бюндхен

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

НАЙ-НАКРАЯ! Вижте дъщеричката на Жизел Бюндхен

Топ моделката публикува първата снимка на Вивиан

Бразилският топ модел Жизел Бюндхен най-накрая ни показа личицето на дъщеря си Вивиан. Когато Жизел роди на 5 декември 2012 година, тя публикува фото, на което само се виждаше ръчичката на новородената й дъщеричка Вивиен, която моделката държеше нежно. Явно Жизел вече е готова да покаже малката красавица на целия свят.

Мама и Вивиен позират у дома за пред феновете във Фейсбук

Пременена изцяло в бяло 2-месечната Вивиен позира с мама. Жизел качи снимката на стената на официалната си страница във Фейсбук и напуса отдоли „Любовта е всичко“ („Love is everything!“).

Жизел сподели снимката на стената си във Фейсбук

Вярваме, че Жизел не би могла да бъде по-щастлива след като толкова много искаше да има момиченце. Моделката и мъжа й Том, който играе американски футбол за Ню Ингланд Пейтриътс, вече имат тригодишен син Бенджамин. А Том има и петгодишен син Джон от предишната си връзка с актрисата Бриджит Мойнахен.

Когато 32-годишната Жизел стана майка за втори път тя сподели: „Много сме щастливи, че отново изпитахме чудото на раждането и ще сме вечно благодарни за възможността да бъдем родители на друг малък ангел.“, припомнят от actualno.com изявлението на най-скъпо платената моделка в света.

Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=o8RU2wAXECo

Клюки.вс препоръчва и: