Пижами и нощници

1
Добави коментар
Marsella
Marsella

Показване: Списък / Икони

Показване:

15
25
50
75
100

Подреждане по:

По подразбиране
Име (А – Я)
Име (Я – А)
Цена (най-ниска > най-висока)
Цена (най-висока > най-ниска)
Оценка (най-висока)
Оценка (най-ниска)
Модел (А – Я)
Модел (Я – А)

Уникална дамска памучна пижама с топла вата отвътре. Горнището е в светло сиво с цветни части и апликация на момиче, които придават много настроение, а долнището е изцяло в един цвят. Моделът е изработен от 100% памук за по-голяма мекота, а мекичката вата ще ви топли много в студените зимни нощи. 
..

25.00 лв .
с ДДС: 25.00 лв .

Страхотна детска хавлиена пижама. Моделът е много мек и топъл, подходящ за студените зимни месеци.Пижамата е в нежно жълто с апликация коте, розова якичка и долнище в розов цвят . Мека и топла пижама, която ще допринесе за спокойния сън на Вашето дете.

Състав: 100% Полиестер
..

16.00 лв .
с ДДС: 16.00 лв .

Мъжка пижама за зимата, изработена от 100% Памук. Предлага се в два цвята – светло сиво и тъмно синьо. 

 

Състав:100% Памук
..

25.00 лв .
с ДДС: 25.00 лв .

Дамска пижама с копчета. Моделът е в нежно жълто, има якичка и джобче от дясната страна на горнището. Изработена е от 100% памук за по-голяма мекота и нежно докосване. Памукът е много добър, естествен материал, удобен е и позволява на тялото ви да диша, докато спите.  Моделът е подходящ и за кърмачки.

Състав:100% Памук
..

18.50 лв .
с ДДС: 18.50 лв .

Дамска памучна пижама в лилав цвят. Моделът е подплатен с финна и мека вата от вътрешната страна, която я прави изключително подходяща за студените зимни нощи. Изработена е от 100% памук за още по-голяма мекота. Памукът е много добър, естествен материал, удобен е и позволява на тялото ви да диша, докато спите. Топла и мека пижама за спокойни сънища.

Състав: 100% Памук
 
..

21.00 лв .
с ДДС: 21.00 лв .

Дамска памучна пижама в небесно син цвят с фигурки сърца. Моделът е подплатен с финна и мека вата от вътрешната страна, която я прави изключително подходяща за студените зимни нощи. Изработена е от 100% памук за още по-голяма мекота. Памукът е много добър, естествен материал, удобен е и позволява на тялото ви да диша, докато спите. С тази мека и топла пижама ще спите спокойно и комфортно.

С..

21.00 лв .
с ДДС: 21.00 лв .

 Дамска памучна пижама в син цвят. И този моделът е подплатен с финна и мека вата от вътрешната страна, която прави пижамата изключително подходяща за студените зимни нощи. Изработена е от 100% памук за още по-голяма мекота на усещането. Памукът е много добър, естествен материал, удобен е и позволява на тялото ви да диша, докато спите. С тази мека и топла пижама ще спите спокойно и комфорт..

21.00 лв .
с ДДС: 21.00 лв .

Дамска памучна пижама в цикламен цвят.  Пижамата е подплатена с финна и мека вата от вътрешната страна, която я прави изключително подходяща за студените зимни нощи. Изработена е от 100% памук за още по-голяма мекота. Памукът е много добър, естествен материал, удобен е и позволява на тялото ви да диша, докато спите. С тази мека и топла пижама ще спите спокойно и комфортно.

Състав: 1..

21.00 лв .
с ДДС: 21.00 лв .

Страхотна дамска памучна пижама . Горнището е в много приятен лилав цвят с апликация котенце и надпис, а долнището е изцяло в сив цвят, като се съчетава чудесно с апликацията, която също е в сиво. Моделът е изработен от 100% памук за по-голяма мекота. Освен това памукът е удобен естествен материал и позволява на тялото ви да диша, докато спите. С тази пижама ще се чувствате комфортно през цялат..

27.00 лв .
с ДДС: 27.00 лв .

Страхотна дамска памучна пижама . Горнището е в цвят корал с апликация котенце и надпис, а долнището е изцяло в сив цвят, като се съчетава чудесно с апликацията, която също е в сиво. Моделът е изработен от 100% памук за по-голяма мекота. Освен това памукът е удобен естествен материал и позволява на тялото ви да диша, докато спите. С тази пижама ще се чувствате комфортно през цялата нощ.

Със..

27.00 лв .
с ДДС: 27.00 лв .

Много нежна и стилна дамска пижама с копчета, изработена от 100% памук за по-голяма мекота и нежно докосване. Горнището е в нежно лилав цвят с перлени копчета, а долнището е в бяло с красиви лилави цветя. 

 
..

27.00 лв .
с ДДС: 27.00 лв .

Страхотна дамска памучна пижама в наситено розово. Горнището е с апликация котенце и е съчетано с черни точки по яката и част от ръкавите, а долнището е изцяло на точки. Моделът е изработен от памук и е много мек и приятен на допир. С тази пижама ще се чувствате удобно и приятно всяка нощ.

Състав:92% Памук, 8% Еластан

 

 

 

 
..

22.00 лв .
с ДДС: 22.00 лв .

Детска есенна пижама в бледо синьо с апликация на детския анимационен герой Мак Куин. Зарадвайте вашето малко момче с тази памучна и хубава пижама на достъпна цена.

 

Състав: 100 % Памук
..

15.00 лв .
с ДДС: 15.00 лв .

Сладурска пижамка от две части за малките госпожици в тъмно и светло лилаво. Моделът е от две части, като горнището е с надписи и апликация на зайче, а долнището е изчистено в тъмно лилаво. С тази пижама вашето дете ще спи спокойно и непробудно през летните месеци.

Състав: 100% Памук
..

12.00 лв .
с ДДС: 12.00 лв .

Сладурска пижамка от две части. Горнището е с апликация момиче, а долнището е изчистено в розово или лилаво. С тази пижама вашата принцеса ще спи спокойно и непробудно.

Състав: 100% Памук
..

12.00 лв .
с ДДС: 12.00 лв .