Тайните на звездите за перфектна форма след раждането » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Най-прекрасното призвание на всяка жена е да стане майка. Но това изисква жертви, свързани с фигурата на дамите, които малко или много напълняват след бременността. Добрият външен вид и здравото тяло са важни за самочувствието ни, затова днес решихме да ви покажем как няколко знаменитости са възвърнали добрата си форма след раждането.

Умишлено подбрахме звезди с различна конструкция по отношение на тялото им, защото всяка жена генетично има зададени специфични мерки. Вижте тайната за красива фигура след бременността на Бионсе, Пинк и Алесандра Амброзио!

Бионсе

След раждането на дъщеря си Блу Айви, Бионсе беше качила доста излишни килограми, които успя бързо да „стопи“ и сега изглежда повече от добре. Звездата свали цели 27 кг само за няколко месеца и то по здравословен начин. Звездата споделя, че една от тайните е още по време на бременноста да се храниш балансирано и да правиш лека гимнастика.

След раждането тя започва с диета, като включва много задушени зеленчуци и тофу в менюто си. Певицата залага също на пресни зеленчуци и плодове, чисти протеини и здравословни мазнини, които си набавя при консумацията на зехтин, ядки и авокадо.

„Свалих повечето килограми чрез кърменето и призовавам жените да го правят, това е много полезно както за бебето, така и за тях самите„, сподели преди време певицата.

„Броях калориите. Тренирах по три-четири пъти в седмицата. След раждането ходех много пеша, а сега тичам редовно”, допълва тя.

Пинк

След раждането на дъщеричката си Уилоу, екстравагантната певица беше качила цели 25 килограма. Въпреки че Пинк никога не е била привърженик на строгите диети и тренировките, след бременността тя решава да положи усилия, за да възвърне формата си.

Тайната на изпълнителката е умереното количество храна, която е правилно подбрана и разбира се – много спорт! Пинк тренира усилено в продължение на няколко месеца с две от най-добрите холивудски треньорки – Джилиан Майкълс и Джанет Дженкинс. Всеки ден тя прави един час кардио, стречинг и практикува йога. Също така звездата е голяма почитателка на велосипедите и често може да бъде видяна да кара колело.

Алесандра Амброзио

Съвсем скоро след като роди второто си дете, прелестната Алесандра Амброзио започна своите изяви по модните подиуми и кориците на списанията. Тя изглежда все така впечатляващо, както досега.

Топмоделът обяснява, че след втората бременност е напълняла съвсем малко, което бързо й помага да възвърне формата си.  Според манекенката е важно да се храните изключително балансирано, докато износвате детето си. Тя  залагала на салати, риба и много фрешове.

„Опитах се да ям здравословно и да не се тъпча, защото първия път напълнях и ми беше трудно да сваля килограмите”, казва ангелът на Victoria’s secret.

След бременността бразилката сваля тегло с пилатес, сърф и дълги разходки. Волейбол и тичане, заедно със семейството на плажа, също са й помогнали да извае отново перфектните си мерки.