Любовта витае у дома » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Няма нищо по-хубаво от това, да покажем на любимите хора, колко много държим на тях. В забързаното ежедневие понякога забравяме да изразим чувствата си подобаващо, затова празници като Свети Валентин ни напомнят за малките, но романтични жестове, които не трябва да пренебрегваме!

Днес вдъхновени от настроението, което витае навсякъде, решихме да ви помогнем с няколко страхотни идеи за декорация по повод празника на любовта. Чрез тях може да зарадвате половинката си, любимите дечица, цялото семейство или приятел, с който споделяте жилището си.

Нашите предложения са насочени към креативно-мислещите натури, които могат да създадат неповторима атмосфера с помощта на съвсем обикновени подръчни материали. Развихрете въображението си и подарете усмивка и любов на хората около вас!

Розови цветя, картички с мили послания и декорации в романтична тоналност ще придадат нежно звучене на отделни кътчета от вашия дом.

Любовта трябва да витае и на масата! Съдове с форма на сърце, тематична покривка и салфетки или аранжировка в розова гама дават ефектен резултат.

Не забравяйте да украсите спалнята и банята! Вашата половинка със сигурност ще ви се отблагодари!

С помощта на цветна хартия в розови нюанси бързо и лесно може да сътворите приятна любовна изненада, с която да декорирате стаите у дома.

Милият жест понякога е по-ценен и от най-скъпия подарък, затова бъдете креативни в мисленето си. Ако четенето е любимо хоби на човека, когото обичате, защо не изпробвате някоя от тези идеи?

Пожелаваме ви незабравим Свети Валентин и не забравяйте да изразявате любовта си всеки ден!

Автор: Делица Цонева