Превю: Седмица на модата в Ню Йорк есен 2013 (част 2) » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ви показахме част от последните колекции на модните къщи за сезон есен-зима 2013-2014 година, но страхотните дефилета в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк продължават. Днес ви предлагаме още една модна порция, наситена с много цвят, стил и креативност.

Donna Karan

След като видяхме колекцията на DKNY, сега е ред на основната линия на дизайнерката. Дона Каран винаги ни кара да се влюбим в нейните предложения. В новите модели тя отново успява да извади на показ женствеността по изключително чувствен начин, подчертан от мека земна палитра и разкошни асиметрични силуети при облеклата.

Carolina Herrera

Есенната колекция на Carolina Herrera е истинска наслада за ценителите на романтичната визия. Манекенките приличаха на красиви принцеси, носещи разкошните творения на дизайнерката, която определя новата си линия, като много емоционална. Сатенираните материи и разнообразието на флорални и геометрични десени придава живот на дрехите, които звучат луксозно и подчертават фините дамски извивки на тялото.

Marc by Marc Jacobs

Марк Джейкъбс представи на публиката както дамска линия, така и няколко предложения за силния пол. Дизайнерът беше заложил на интензивна цветна палитра, свободни кройки, ефектни принтове с цветя. Големи чанти и обувки на платформа завършват излъчването при женските аутфити. Колекцията Marc by Marc Jacobs носи полъха на ретро модата и е чудесен микс между елегантност и градски шик.

Vera Wang

Vera Wang ни потапя в една по-драматична и тъмна тоналност, допълнена от скулптурни кройки и много шарени щампи. В новата колекция преобладават флоралните принтове, като моделиерката често съчетава няколко плата с различен десен на цветя в една визия. Забелязваме фокус към обема на талията, постигнат с  разчупени набори.

Prabal Gurung

Талантливият дизайнер винаги има с какво да грабне вниманието. В есенно-зимната колекция забелязваме силен отзвук на милитъри тенденциите в различните части на ежедневното облекло. Прабал Гурунг залага на бродерии, деликатни принтове и меки материи като сатен, шифон и коприна за вечерните рокли, които се леят като „вода“ по дамското тяло.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6895691]

Вижте още:

Превю:Седмица на модата в Ню Йорк есен 2013

Първи колекции от NY Fashion Week есен 2013