Съпругата на Чанинг Тейтъм и палавите снимки

2
Добави коментар
yApple

За миг отместваме поглед от Чанинг Тейтъм и забравяме факта, че е най-сексапилният мъж на планетата, за да погледнем съпругата му. И установяваме, че двамата сякаш се надпреварват кой ще е по-секси и с по-красиво тяло. 

Днес вниманието ни печели Джена Дюван-Тейтъм. Причината, поради която я забелязхме, е фактът, че през март читателите на списание Esquire ще могат да я видят в гореща фотосесия, придружена от корица.

Вече знаем, че Джена е бременна, но все още не я е прихванала манията да си снима бременното коремче. Напротив, актрисата е решила да поддържа вниманието върху себе си, като публикува свои стари снимки. За да не забравят феновете ѝ, колко добре е изглеждала.

Фотосесията за списанието е снимана преди няколко месеца. Тогава Джена вече е била бременна, но както сами може да се убедите в нашата галерия, изобщо не ѝ личи.

Преди да участва във филма „Step Up“ („В ритъма на танца“), където среща любовта на живота си, Джена е танцувала на една сцена с Джанет Джаксън и Джъстин Тимбърлейк.

Неотдавна тя се снима и в клип на Адам Ливайн, а преди две години нейна беше ролята на съблазнителка в поредицата на NBC „The Playboy Club“.

Както вече казахме, Джена и Чанинг се срещат през 2006 година, по време на снимките за „Step Up“. Днес те са повече от щастливи във връзката си и скоро ще станат родители.

Преди време Тейтъм беше споделил, че след раждането на първото му дете ще си вземе дълга отпуска, за да се отдаде изцяло на семейството си. Предполагаме, че същото ще направи и Джена.

А междувременно, докато чакаме да се роди бебето на тези сексапилни родители, ви предлагаме да разгледате някои от предизвикателните снимки на бъдещата майка в нашата галерия.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни новини от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!