Трикове, за да изглеждаме по-слаби – Edna.bg

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Снимка:
Thinkstock

Почти всяка една жена е убедена, че има нужда да отслабне, дори и да става въпрос само за няколко килограма.
Оказва се обаче, че жените са склонни да прибегнат до какви ли не трикове, за да изглеждат по-фини, но не и да минат на диета.

Повечето споделят, че нямат време за спорт и не им се занимава с диети. Затова прибягват до други методи. Високите токчета например, правят краката да изглеждат по-слаби, оформени и красиви.

Добра работа вършат и по-широките или дълги блузи, които покриват несъвършенствата и прегрешенията с шоколад в областта на талията и ханша.

От друга страна някои жени са убедени, че големите по размер дамска чанта и слънчеви очила също ще им помогнат да изглеждат по-слаби.

Всичко това е установено и потвърдено от проучване на онлайн магазина „Marisota“, цитирано от Dailymail.co.uk.

90% от дамите, участвали в запитването, споделят, че прилагат всички възможни трикове, които модата и козметиката им предоставят, за да изглеждат с няколко килограма по-фини и че никак не им се занимава с диетични хранителни режими.

Дори изкуственият тен е използван, за да се създаде оптическа измама за по-слабо тяло.

Колийн Нолан – представител на „Marisota“ обобщава резултатите от изследването така:
„Всички жени имат своите тайни как чрез начина си на обличане да изглеждат по-слаби“.

Ние сме напълно съгласни с нея и смятаме, че дрехите, аксесоарите и грима могат да бъдат някои от най-добрите помощници на дамите в изграждането на красива и привлекателна визия.

По-притеснителни обаче са резултатите, според които повече от една трета от анкетираните жени предпочитат да бъдат в компанията на по-едри свои приятелки, за да се чувстват по-красиви и слаби.

А вие бихте ли се подложили на диета, за да свалите килограмите, които чувствате излишни или бихте си купили просто по-високи токчета и по-широка блуза?