Пролетна колекция за палави нощи

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Свети Валентин може да бъде нещо повече от ден, в който двойките си показват колко много се обичат. Може да бъде и празник на страстта, на плътското удоволствие. Поне според дизайнерката Луиза Лaвдей.

Луиза е бранд мениджър и главен дизайнер на лейбъла за бельо Coco de Mer. За нея празникът на влюбените е ден, в който задължително трябва да се отпразнува страстта между двама души. Моделите ѝ се обявяват в полза на това разбиране.

Според Луиза именно довечера е моментът, когато вие, дами, може да изненадате половинката си, като се увиете в голяма червена панделка. Или в бельото на Coco de Mer, което наподобява такава.

Coco de Mer’s Brand/Luisa Loveday

Това би бил идеалният подарък, а и поредното извинение за вас да си купите ново бельо. Днес не е денят на връзките, а на физическия романс. Луиза е категорична в това и идва да ни го докаже с новата си колекция за пролет 2013.

Основните цветове са червено и бледорозово, които събуждат палави желания. Тази колекция е изцяло обвързана с частта с любовната игра и се стреми да запали достатъчно въображението, но без да разкрива прекалено много. 

В интервю относно излизането на новата ѝ колекция, дизайнерката дава съвет на скромните джентълмени, какво бельо да изберат за любимата си.

„Господа, ако не знаете точния размер на сутиена ѝ, тогава потърсете модел, чийто размер не е с цифри, а е обозначен със S, M или L. Така определянето „на око” би било доста по-лесно. Ако все пак искате да я изненадате с нещо наистина секси, купете ѝ сутиен с отворена чашка. Това е нещо, което тя може би никога няма да си купи сама”.

Coco de Mer’s Brand/Luisa Loveday

Това е съветът на дизайнерката, която категорично заявява, че най-подходящият подарък за днешния празник е бельо.

Можете да разгледате новите предложения на Луиза Лaвдей в нашата галерия.

Ако тази статия ви е харесала и искате първи да виждате модните колекции на световните дизайнери, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!