Brilliant smile за красиви и бели зъби

3
Добави коментар
rusenez
rusenez

Един от най-често задаваните ми въпроси в последните няколко дена е кога ще напишете статия за избелване на зъби какво ще ми препоръчате имам проблем със зъбите… имам петна мисля, че са ми жълти и прочие.

В самия сайт има не една или две статии за това как да избелите зъбите си сами има както предложения за лекари специалисти от които наши читатели и приятели са доволни, има също така и предположения за домашно избелване на зъбите с помощта на домашни системи за избелване на зъби както и съвети как това може да стане по естествен начин с натурални продукти. ВСИЧКО зависи от това за какъв период от време искате да постигнете желания резултат, а именно бели като брилянт зъби. Методи за избелване на зъби Най-добрия метод както сме споменавали това е избелване със Zoom лампа мигновен безболезнен метод, но за съжаление е много скъп и не по джоба на всеки. Струва около 800лв.

Избелване на зъби при зъболекар това е метод, който е скоростен за около 2ч. се постигна желания резултат. Цената на този метод е достъпна, но не за всички около 250-300лв.

Избелване в домашни условия Избелването на зъби в домашни условия през последните години стана хит. Основна причина за това е евтината цена със задоволителни резултати.

Един от най-простите методи за избелване на зъби е с помощта на подръчни материали срещащи се във всяко домакинство. Статии за това вече сме писали, поради което няма да се задълбочаваме върху тези подръчни методи, а може да прочетете:

Бели зъби с домашни хитринки Избелване на зъбите с лимон Избелване на зъбите

За тези от вас, които подръчните средства са бавни може да използва избелващи пасти за зъби. При пастите за зъби най-важното, което трябва да знаете е да не прекалявате с тях въпреки, че съдържанието на пероксид при тях е ниско около 0,1% при продължителна употреба може да увреди емайла на зъбите и да бъде причина за възникване на кариеси дори на предните зъби. Обикновено пастите за избелване трябва да се използват максимум 30 дни и водят до избелване с един нюанс. Препоръчително е след употребата на подобни паста за зъби да се използват нормални пасти за зъби съдържащи фосфор! Цената на тези пасти за зъби варира, но наистина добрите струват около 10лв.

Домашни системи за избелване на зъбите е трети вариант за избелване в домашни условия. Изключително нашумял метод поради достъпната си цена и сравнително бързите си резултати около 7 дни за да имате бяла усмивка. В България се предлагат разнообразни системи за домашно избелване на зъби, някои от тях по-добри, други са с по-съмнителен избелващ ефект, но факт е, че всеки който иска бяла усмивка е най-добре да пребегне до този метод за бели и красиви зъби.

Именно за да ви представя един продукт за домашно избелване на зъби е тази статия. Може би малко от вас са чували за системата за домашно избелване на зъби Brilliant smile.  Може би и аз нямаше да съм чувала ако не беше една моя разходка до Англия, където се сблъсках с този продукт.

Защо ми допадна Brilliant smile Като човек, който редовно пише статии и се рови из интернет пространството съм запозната със системите за избелване на зъби голяма част да не кажа 95% използват едно и също вещество пероксид в концентрация 10%, но ровейки се из форуми сайтове и четейки разбрах, че веществото може да бъде много опасна ако не се използва от професионалист. За разлика от тези домашни системи Brilliant smile се грижи за здравето на зъбите основна активна съставка в него е Хлордиоксид, който доказано е много по-добра избелваща съставка и по-здравословна от пероксид. На задната страна на кутията пише също, че Brilliant smile укрепва структурата на венците, което е и един бонус към избелващия ефект.

За често задавани въпроси относно употребата на домашна система за избелване на зъби Brilliant smile може да прочетете тук: Често задавани въпроси

Системата за домашно избелване съдържа: 1бр. – Избелващ гел1бр. –  Ускорител1бр. – Избелваща паста1бр. – Зъбни пластинки1бр. – Лента на зъбните нюанси Начин на употреба:

Зъбите се почистват само с четка за зъби, за да може да се отстранят механични замърсители останали от последното хранене. Тяхното присъствие би затруднило действието на избелващите агенти.

След това за по-бърза и лесна работа нанесете Ускорителя върху зъбните пластинки. Това става много лесно като стиснете тубичката на ускорителя.

Следващата стъпка е поставянето на избелващия гел върху зъбите. Тука трябва много да се внимава. След нанасянето на гела върху зъбите веднага поставете зъбната пластинка, която предварително намазахте с ускорителя. След като гела и ускорителя си взаимодействат започва истинското избелване на зъби без болка без парене и щипане. Със зъбните пластинки се стой 5-10 мин.

След като ги свалите измийте зъбите с избелващата паста за зъби за да имате една наистина брилянтна усмивка!

За съжаление този продукт се продава на ограничени места в България в повечето аптеки или козметични магазини имат други системи за избелване, но не и тази. Ако сте решили да доверите вашата усмивка на Brilliant smile може да я закупите на специална намалена цена до 14 Декември (Понеделник) само 37лв. вместо нормалната 49,30лв.

 

Не забравяйте най-важно е да се усмихвате това радва хората около вас!