Романтичен маникюр за Свети Валентин » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Мили дами, ако вече сте решили каква ще бъде визията ви за Свети Валентин , сега остава да изпипате финалните детайли към вашия празничен аутфит. Красивият маникюр, вдъхновен от празника на любовта, ще придаде перфектно настроение на външния ви вид.

Възможностите за декорация на ноктите ви са безброй и всичко зависи от личните предпочитания и стилистката, на която ще заложите в облеклото. Съобразете маникюра с цялостната визия, за да й придадете завършен вид.

По-креативните могат и сами да постигнат ефектен резултат в домашни условия. Снабдете се с подходяща палитра лакове за нокти в нюансите на розовото и червеното, които внушават послания за любов и страст. Лакове за декорация в бяло и черно ще ви помогнат да внесете контраст в рисунката.

Най-подходящият символ за Свети Валентин без съмнение е сърцето, но може да заложите и на други мотиви като точки, панделки, графични форми или да допълните маникюра с камъни за нокти.

Не е задължително маникюрът за Свети Валентин да бъде само в „бонбонена“ стилистика. По-дръзките дами могат да изберат тъмна цветова палитра, която да разчупят с декоративни мотиви в червено-розова гама за акцент.

Автор: Делица Цонева